νεα κρητη totalfitness news

Έχεις γίνει χορτοφάγος και παρόλα αυτά εξακολουθείς να παίρνεις κιλά; Δες τι μπορεί να φταίει...

Τρως χορτοφαγικό fast food

Οι χορτοφάγοι γνωρίζουν πως οι πατάτες τηγανιτές και τα πατατάκια είναι χορτοφαγικά φαγητά και έτσι πολλές φορές το ρίχνουν σε αυτά. Παρόλο, όμως, που όντως επιτρέπεται να τα τρώνε, αυτά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπη, ζάχαρη και περιττές θερμίδες. Όπως συμβαίνει με όλα τα junk food αν τα τρώνε τακτικά το σίγουρο είναι ότι θα παχύνεις. Μόνο και μόνο επειδή μερικά από αυτά είναι χορτοφαγικά αυτό δε σημαίνει τίποτα.

Ψωμάκι, ψωμάκι και πάλι ψωμάκι

Μπορεί να μην είναι κακό να τρως ψωμί και ζυμαρικά αλλά πρόκειται για τροφές που έχουν αρκετές θερμίδες. Αν μάλιστα στο ψωμί και τα ζυμαρικά είναι βασικές τροφές στην καθημερινή σου διατροφή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερο νούμερο παντελονιού.

Τρως χορτοφαγικά cupcakes!

Τα περισσότερα γλυκά περιέχουν βούτυρο, γάλα και αυγά. Έτσι, όταν απαγορεύεται να φας όλα αυτά τα "αμαρτωλά" γλυκά που κατά καιρούς λιγουρεύεσαι, ένα χορτοφαγικό cupcake καρότο θα σου φανεί ονειρικό. Μπορείς να απολαμβάνεις που και που χορτοφαγικά γλυκά καθώς και μαύρη σοκολάτα που επιτρέπεται αλλά μην το παρακάνεις. Ακόμα και αυτά, σε μεγάλες ποσότητες, θα σε παχύνουν.

Ξηροί καρποί για πρωτεϊνες!

Μπορεί οι ξηροί καρποί να είναι μία πολύ καλή πηγή πρωτεϊνης αλλά οι μεγάλες ποσότητες σίγουρα θα σε παχύνουν. Υπάρχουν συνταγές για υγιεινά χορτοφαγικά σνακ τα οποία μπορείς να φτιάξεις και να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου.

Παγωτάκι λαχταριστό!

Κι όμως.. υπάρχουν παγωτά για χορτοφάγους τα οποία είναι τόσο νόστιμα που μοιάζουν με τα "πραγματικά". Η υπερβολή, όμως, θα σε οδηγήσει σε έξτρα κιλά. Προσοχή!!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top