νεα κρητη totalfitness news

ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Τήνου έκοψε την πίτα του
Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου και ώρα 5.30 πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη αίθουσα
δεξιώσεων EXO Katering το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Τήνου παρουσία 350 περίπου Μελών και φίλων του Συλλόγου. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Γιαγιάς , ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός , οι Αντιδήμαρχοι Νατάσα Απέργη και Ιάκωβος Απέργης , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Σιώτος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Παντελής Αρμάος , Εμμανουήλ Σώχος και εκπρόσωποι Συλλόγων. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης οι χορευτικές ομάδες του Συλλόγου κρατώντας παραδοσιακό καραβάκι και αγριοκρεμύδες τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα Τήνου. 

Μετά τα κάλαντα τα άτομα των χορευτικών ομάδων μοίρασαν σε όλα τα τραπέζια τις αγριοκρεμύδες που σύμφωνα με την παράδοση φέρνουν γούρι στο σπίτι και δύναμη στην οικογένεια. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Αμοιραλή που έκανε τον ετήσιο απολογισμό δραστηριοτήτων καθώς επίσης και τον οικονομικό απολογισμό. Πλούσια η δράση του Συλλόγου και επάξια θεωρείται ο πιο δραστήριος πολιτιστικός Σύλλογος της Τήνου. 

Ορισμένες από τις δραστηριότητες είναι : Σεμινάρια επιμορφωτικά , οικονομικές βοήθειες σε άπορες οικογένειες , οικονομική βοήθεια στο Κέντρο υγείας Τήνου ,πληρωμή διδάκτρων φροντιστηρίου σε άπορες μαθήτριες ,συμμετοχή στο καρναβάλι Τήνου , εκδηλώσεις για την Γυναίκα , την Μητέρα και για την ημέρα των Μουσείων καθώς επίσης και υιοθεσία παιδιού μέσω ACTIONAID. 

Επίσης η πρόεδρος ανέφερε τα τμήματα που διαθέτει ο Σύλλογος όπως Χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών με 60 μέλη , Χορωδία με 20 μέλη και εργαστήρι χειροτεχνίας. Μετά την πρόεδρο έκαναν ένα χαιρετισμό ο Έπαρχος Τήνου , ο Δήμαρχος Τήνου και ο Δάσκαλος του Χορευτικού κ. Νίκος Σολάρης. Ακολούθησε από τα μέλη το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αμέσως μετά οι χορευτικές ομάδες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς όπου και καταχειροκροτήθηκαν για την άριστη απόδοση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τμήματα χορού είναι μόλις τρεις μήνες που έχουν ιδρυθεί. Αναμνηστικά δώρα από το σύλλογο δόθηκαν στους δασκάλους χορευτικού , Χορωδίας και Χειροτεχνίας. Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Τήνου για τις πολλές και αξιόλογες δραστηριότητες.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ εδώ...>>>>>>

Read more at: http://cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top