νεα κρητη totalfitness news


Την Τήνο επισκέφθηκε ο Μιχάλης Χάλαρης την Τρίτη, 20 Ιανουαρίου, συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία στις Κυκλάδες.

Ο υποψήφιος βουλευτής κατά την παραμονή του στο νησί συναντήθηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε δημόσιες υπηρεσίες, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου ως αξιωματικός της και γνώστης των θεμάτων, αντάλλαξε απόψεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, τα οποία οξύνονται κατά τη θερινή περίοδο.
Ο Μιχάλης Χάλαρης επισκέφθηκε, επίσης, το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, όπου έμεινε εντυπωσιασμένος από την πληρότητα της ενημέρωσης κα από το πλούσιο έργο του Ιδρύματος, συγχαίροντας τους παρευρισκόμενους και ξεκαθαρίζοντάς τους ότι ο ίδιος ήρθε για να έχει συνέχεια στην Τήνο και στις Κυκλάδες.

Κατά την περιοδεία του στο νησί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικούς επιχειρηματίες και εργαζόμενους και με πλήθος πολιτών, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα του νησιού.

Ο Μιχάλης Χάλαρης δεσμεύτηκε να υπηρετήσει το κοινωνικό πρόσωπο της πολιτικής, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του και ζήτησε από τους Τηνιακούς να ψηφίσουν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top