νεα κρητη totalfitness news


Επιστολή προς όλα τα μέλη του,  έστειλε ο Σύλλογο Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, με θέμα την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ σε εφαρμογή του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση την Παρασκευή 13/2/2015, 

Συγκαλεί

σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη του, που θα γίνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων “exo” και ώρα ενάρξεως 17:00.

Τα θέματα είναι τα παρακάτω.

  1. Αποτελέσματα συζητήσεων με τον Δήμο, το Λιμενικό Ταμείο και τους λοιπούς φορείς. Ποιες οι θέσεις του Συλλόγου.(Σύμφωνα με την εχέμυθη καταγραφή προβλημάτων και προβληματισμών των μελών του Συλλόγου)
  1. Φεστιβάλ Δήμου Τήνου και εσπερίδες εξωραϊστικών Συλλόγων κατά τους θερινούς μήνες.Προτάσεις του Συλλόγου προς όφελος όλων.
  1. Προβολή των μελών σε διαδικτυακούς οδηγούς.
  1. Παρουσίαση του νέου μας brand «FOOD PATHS - η Τήνος στον Γαστρονομικό Χάρτη»
Μια διημερίδα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, για να γνωρίσουμε τον τόπο μας. Είναι στο χέρι μας, ο σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας να γίνει πολλά υποσχόμενος για τον τουρισμό του νησιού.

Σας περιμένουμε να δώσετε το “παρών”, σε αυτή την νέα προσπάθεια που κάνει το Δ.Σ. του Συλλόγου. Όλα τα θέματα είναι εξίσου σημαντικά για όλους μας..

Για το ΔΣ του Συλλόγου

                        Πρόεδρος                                                         Γ.Γραμματέας
  Δημήτρης Αρμακόλλας                                          Γιώργος Αμοιραλής

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top