νεα κρητη totalfitness news

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου Β΄,  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015, στην Ιερά Νήσο Τήνο, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, οικογένειες οι οποίες ήταν εγγεγραμμένες στο πρόγραμμα προσφοράς τροφίμων της
ΕΝΩΣΕΩΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιούνταν και ίσχυε έως την  31ην  Δεκεμβρίου 2014.
Ωσαύτως, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, μετά από απόφασή Του, συμπεριέλαβε τους εγγεγραμμένους δικαιούχους του ανωτέρω προγράμματος στην μηνιαία  παροχή τροφίμων, δαπάνη εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.
Σήμερα,  Τετάρτη  4 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε διανομή  κατεψυγμένων κοτόπουλων, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας  Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», προσφορά της Ιεράς Μονής  Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, μέσω του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "Η ΠΙΝΔΟΣ".
Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί τον Ηγούμενο της Ι. Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ Εφραίμ για την συμβολή στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Νήσο Τήνο.           Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διένειμαν τα τρόφιμα με διάκριση και εχεμύθεια στους ενδεείς και εμπεριστάτους συνανθρώπους μας.





Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top