νεα κρητη totalfitness news

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ΣΤΗΝ 3Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ

     Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή του Συλλόγου μας στη 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας, η οποία πραγματοποιείται στην πόλη της Άρτας από την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015. Σκοπός της συμμετοχής αυτής είναι η προβολή της Τήνου ως τουριστικού προορισμού και η προώθηση των τοπικών προϊόντων μέσω των επιχειρήσεων του νησιού μας, σε ένα κοινό 40.000 επισκεπτών, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό τους ορίζοντες της επιχειρηματικότητας των μελών μας. Η 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και την συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας.

    Η συμμετοχή του Συλλόγου μας είναι απόρροια της αδελφοποίησης του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Τήνου, που έγινε το 2014.    Η πρόσκληση της συμμετοχής και η δωρεάν διάθεση του περιπτέρου για τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Αναπτυξιακής Επιχείρησης Δήμου Αρταίων κ. Γιώργο Πανέτα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Άρτας (γαστρονομία & παραδοσιακοί χοροί) στην Τήνο στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Δήμου Τήνου 2015. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα την προβολή του εμπορικού κόσμου της Τήνου στην έκθεση αυτή. 
   
    Οι επαγγελματίες που θα πάρουν μέρος στην έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να διανείμουν διαφημιστικό υλικό, να εκθέσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους καθώς και να πουλήσουν αυτά. Δικαίωμα πώλησης προϊόντων έχουν όσοι ασχολούνται με πρωτογενή προϊόντα (π.χ. αγροτικός και μελισσοκομικός συνεταιρισμός, βιοτεχνίες, ζαχαροπλαστεία, αλλαντοποιεία, μαρμαρογλυπτική κ.α.).
   Η συμμετοχή των επιχειρήσεων ανέρχεται στα 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30/08/2015.
    Επισυνάπτεται η αίτηση συμμετοχής και τα τηλέφωνα επικοινωνίας της έκθεσης.


Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

                                Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας

                           Ανδρέας Τσιμέκης                                  Λουκία Κολλάρου



3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ 2015


   Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, σε συνέχεια της ενημέρωσής σας για την συμμετοχή του Συλλόγου μας στη 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας 2015, σας πληροφορούμε ότι,
επιχειρηματίες – μέλη του Συλλόγου και
Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι της Τήνου,
μπορούν να φέρουν διαφημιστικό υλικό
για την προβολή της επιχείρησής τους και των χωριών τους
μέχρι και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015,
ώστε να διανεμηθεί δωρεάν από το περίπτερο του Συλλόγου στην έκθεση.


  Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε με τον πρόεδρο κ. Τσιμέκη Ανδρέα (6945106363), τη γενική γραμματέα κ. Κολλάρου Λουκία (6947522471) και την ειδική γραμματέα κ. Κολλάρου Πετρίνα (6979226256).

Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου


       Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας

    Ανδρέας Τσιμέκης                                   Λουκία Κολλάρου






Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top