νεα κρητη totalfitness news

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε
ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία για την απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, συμπαραστατουμένου υπό Κληρικών της τιμίας συνοδείας αυτού και πλειάδος παρεπιδημούντων Κληρικών και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα και μελών της Διοικούσης το Ιερό Ίδρυμα Επιτροπής,  του Λιμενάρχη Τήνου, του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων και πλήθους προσκυνητών από διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δανιήλ αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις αποδοχής των αιτημάτων της προσευχής μας από τον Θεό.
Η πρώτη προϋπόθεση είναι η πίστη, η δεύτερη είναι η ταπείνωση, η τρίτη είναι η εξομολόγηση και η τέταρτη προϋπόθεση η σωστή ιεράρχηση των αναγκών μας.
Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ετελέσθη ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των διατελεσάντων Προέδρων και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων.
Ωσαύτως, ο Μητροπολίτης Καισαριανής, ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Δωρόθεο για τα φιλάδελφα αισθήματα αγάπης και σεβασμού, τον Αρχιερατικό Επίτροπο της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, τους Κληρικούς, τα μέλη της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής, τον Λιμενάρχη Τήνου, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, Ιεροψάλτες, Διακονητές και Επιμελητές του Ιερού Ιδρύματος για την εύρυθμη λειτουργία του Ιερού Προσκυνήματος και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και υγιεινά.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού
Πηγή imsyrou.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top