νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για Υποχρεωτική Πιστοποίηση στην ορθολογική χρήση των φυτοφαρμάκωνΥποχρεωτική Πιστοποίηση στην ορθολογική χρήση των φυτοφαρμάκων
Σύμφωνα με τη νομοθεσία Ν.4036/2012 (Α' 8), από 26 Νοεμβρίου 2015 η αγορά φυτοφαρμάκων για επαγγελματική χρήση θα επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν ειδικό πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι αγρότες χωρίς πιστοποιητικό δεν θα μπορούν να προμηθεύονται φυτοφάρμακα για τις καλλιέργειες τους, ή θα πρέπει οι ψεκασμοί να γίνονται με την επίβλεψη άλλου πιστοποιημένου ατόμου.
Για το λόγο αυτό όλοι οι αγρότες, παραγωγοί, ραντιστές και μεταπωλητές φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούν φυτοφάρμακα πρέπει απαραίτητα να αποκτήσουν το παραπάνω πιστοποιητικό, συμμετέχοντας στην διαδικασία των ειδικών εξετάσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο συνεταιρισμός μας σε συνεργασία με το Κέντρο Δια βίου Μάθησης INTERactive EDucation (Φοίβος Κασαπίδης) που έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις απόκτησης του πιστοποιητικού Ορθολογικής Χρήσης Φυτοφαρμάκων, μετά την επιτυχή πρώτη οργάνωση εξετάσεων που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουλίου 2015 στην Τήνο, θα οργανώσει νέες εξετάσεις για κάθε ενδιαφερόμενο προς τα τέλη Αυγούστου 2015, εάν συμπληρωθεί ο αριθμός των 40 νέων ενδιαφερομένων, πριν την αύξηση του συνολικού κόστους.
Το συνολικό κόστος για τα μέλη μας θα είναι:

Α’ περίοδος
Μέχρι 31/8/15
Β’ περίοδος
Έως 26/11/15
Αξία παραβόλου (για Υπουργείο)
25 €
50 €
Εξέταστρα εκπαιδευτικού κέντρου
25 €
25 €
Σύνολο
50 €
75 €
Η INTERACTIVE EDUCATION  θα αναλάβει την διεξαγωγή των εξετάσεων στο νησί μας (χωρίς μετακινήσεις), την πληρωμή των παραβόλων μέσω ίντερνετ και την έκδοση και αποστολή των πιστοποιητικών. 


Δηλώστε τη συμμετοχή σας έως την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 στα γραφεία του συνεταιρισμού (τηλ.22830.22323) για να εκμεταλλευτείτε το χαμηλό κόστος παραβόλου του υπουργείου Α’ περιόδου (25€).

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top