νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΥΡΟΥΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤOY  ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΥΡΟΥ

          Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ, κατόπιν αποφάσεως  του Μητροπολιτικού Συμβουλίου  προτίθεται να προβεί στην πώληση, απευθείας  ή στην αξιοποίηση με αντιπαροχή  ακίνητου, ιδιοκτησίας της, το οποίο ευρίσκεται παραπλεύρως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως, στην Ερμούπολη, μεταξύ των οδών Αλεξάνδρου Λυκούργου και Ομήρου.
          Το συγκεκριμένο ακίνητο, για το οποίο έχει εκδοθεί Έκθεση Επικινδυνότητας, αποτελείται από τρείς ορόφους, ημιυπόγειο, εμβαδού 50 τ.μ., ισόγειο, εμβαδού 110, 47 τ.μ., και  α΄ ορόφο, εμβαδού 110, 47 τ.μ. 
          Ως τιμή εκκινήσεως ορίζεται το ποσόν των 150.000, 00 €.
          Καλείται  κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής να υποβάλει έγγραφη προσφορά εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε σφραγισμένο φάκελο, όπου θα αναφέρεται το προτεινόμενο τίμημα της αγοράς ή αντιπαροχής και ο τρόπος καταβολής του, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Βαφιαδάκη 2, στην Ερμούπολη, μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου  2015, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10.00 π. μ. μέχρι 14.00 (τηλ.2281082582-εσωτ. 101).
          Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου διατηρεί το δικαίωμα για την ματαίωση, την ακύρωση ή την επανάληψη της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και γενικά διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίζει ελεύθερα και κατά την απόλυτη κρίση της χωρίς καμία υποχρέωσή της έναντι των συμμετεχόντων.


Από την Ιερά Μητρόπολη

Ερμούπολη, 25 Αυγούστου 2015

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top