νεα κρητη totalfitness news

Πλησιάζοντας στη μέρα της πλέον καθοριστικής μεταπολιτευτικά εκλογικής αναμέτρησης, όπου θα κριθεί η “ταυτότητα” που θα έχει το αύριο,
ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Συρίγος μαζί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου πραγματοποίησαν χθες επισκέψεις και συναντήσεις σε υπηρεσίες και φορείς, όπως την Πυροσβεστική, την Εφορία, το ΙΚΑ, υπηρεσίες της Περιφέρειας, καθώς επίσης και το Επιμελητήριο Κυκλάδων. Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν σήμερα, με το Νοσοκομείο, το Νεώριο και την Αστυνομία.

Σε όλες τις συναντήσεις και τις συζητήσεις, τον διάλογο με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους της Σύρου, στους δρόμους, στις πλατείες, στα καφενεία, το μήνυμα των πολιτών, προς λύπη των ξένων και εγχώριων συντηρητικών κατεστημένων, είναι ότι το -κατά δήλωση κ. Μεϊμαράκη-  «πείραμα ΣΥΡΙΖΑ» είναι αυτό που η κοινωνία θα επιλέξει την Κυριακή για να δοκιμαστεί στο “αντιδραστήριο” της ιστορίας.

Οι πολίτες δείχνουν αποφασισμένοι στις 20 Σεπτεμβρίου να τους χαλάσουν τα σχέδια. Η απάντηση απέναντι στις  επιδιώξεις και τις μεθοδεύσεις των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων της Ευρώπης και των εγχώριων εκπροσώπων τους για «αριστερή παρένθεση», θα είναι ηχηρή και αποφασιστική. Ισχυρή εντολή στην ελπίδα, για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για μια αριστερή, δημοκρατική, ριζοσπαστική διακυβέρνηση.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top