νεα κρητη totalfitness news

Ο εκφοβισμός σχολικός ,κοινωνικός, επαγγελματικός, οικογενειακός  γίνετε προνόμιο μιας
εποχής που βάλετε σε όλα τα επίπεδα και όχι τυχαία. Το θέμα δεν απασχολεί την Τήνο ή την Eλλάδα μόνο, τα φαινόμενα του bullying απλώνονται ως ένας τεράστιος ιστός αγκαλιάζοντας, κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη. Πάρα πολύ άνθρωποι ασχολούνται με το φαινόμενο και τις διαστάσεις του,επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, οργανώσεις, καλλιτέχνες, ο κάθε ένας και όλοι μαζί σε μια τεράστια αλυσίδα αντίστασης αλλά κυρίως ενημέρωσης.


Το σπιτάκι μας το  εργαστήρι, The house of e.t.a dance, από αρχής προσδοκούσε να λειτουργεί λίγο διαφορετικά, σε μια νοοτροπία όμως τόσο γνώριμη σε όλους, δηλαδή όπως ένα σπίτι, με μέλη διαφορετικών ηλικιών, κανόνες, υποχρεώσεις του ενός μέλους στο άλλο, αλλά και ευθύνες, με κάποιον που να έχει τη γενική ευθύνη Του.

Το κύριο μέσω επικοινωνίας των  μελών Του, η Τέχνη της Τερψιχόρης (Χορός) .

Η ιδιαιτερότητα αυτής της παράστασης είναι παραπάνω απο μια, αλλά θα σταθώ στο πόσο υπερήφανη νιώθω για τα μεγαλύτερα παιδιά του σπιτιού μας, ενήλικες σχεδόν πια, χρόνια δίπλα μου, σήμερα στέκονται μπροστά σας έχοντας σκεφτεί και δημιουργήσει, αξιοποιώντας τα όσα έμαθαν στο σπίτι του Χορού όλα αυτά τα χρόνια. Τα μεσαία ετοιμάζονται να πάρουν τη θέση τους και τα μικρά ανακαλύπτουν τώρα το σπίτι μας.

Και όσο για  εμένα απόλυτα ευτυχισμένη και υπερήφανη για όλα μου τα παιδιά.

Γεωργία Ράπτη




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top