νεα κρητη totalfitness news

Σαντορίνη: Πέτυχαν τον στόχο τους και χαίρονται το νέο γυμνάσιο στην ΜεσαριάΣτο νέο και υπερσύγχρονο σχολείο στη Μεσαριά παραβρέθηκαν  η έπαρχος  Σαντορίνης
Θεώνη  Λειβαδάρου και ο Αντιπεριφερειαρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης ο οποίοι συμμετείχαν στο αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά.
Το Γυμνάσιο Μεσαριάς Θήρας,  κατασκευάστηκε με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ακόμα το έργο, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, ήταν ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013.
Το διώροφο κτίριο (δυναμικότητας 200 μαθητών) περιλαμβάνει 18 αίθουσες διδασκαλίας διαφόρων ειδικοτήτων, αίθουσα εκδηλώσεων, αποθήκη, γραφεία και βοηθητικούς χώρους, ενώ στον περιβάλλοντα  χώρο του υπάρχουν χώροι στάθμευσης οχημάτων, γήπεδο μπάσκετ - βόλεϊ και χώροι πρασίνου.
Ικανοποιημένος ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υλοποίηση της δέσμευσης που ανέλαβε με την ανάληψη των καθηκόντων του απέναντι στη νεολαία και την κοινωνία της Σαντορίνης, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης τόνισε ότι, στην ολοκλήρωση του έργου, σημαντική ήταν η συμβολή της επάρχου Θήρας Θεώνης Λειβαδάρου, καθώς και όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών.
Όπως δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης, «μετά από συντονισμένες ενέργειες τους τελευταίους μήνες η νέα Περιφερειακή Αρχή κατάφερε να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο με αποτέλεσμα ένα σύγχρονο σχολείο να παραδοθεί προς χρήση στην εκπαιδευτική κοινότητα και τη μαθητιώσα νεολαία του νησιού». Παράλληλα, ευχήθηκε «το εξαιρετικό σχολικό κτίριο που σήμερα παραδόθηκε να αντιμετωπιστεί με τον σεβασμό και την αγάπη που του αρμόζει, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή».
Στο γεγονός αναφέρθηκε επίσης, η Έπαρχος Θήρας κ. Θεώνη Λειβαδάρου, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε , ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό έργο. «Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια και χαίρομαι γιατί το πετύχαμε» και κερδίσαμε ένα στοίχημα και με την στήριξη και βοήθεια του Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειαρχη, παρόλο το είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα, μόλις αναλάβαμε  σήμερα είχαμε τη χαρά να το παραδώσουμε σε αυτούς που ανήκει ,στα παιδιά της Σαντορίνης δήλωσε.

Πηγή cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top