νεα κρητη totalfitness news

megaloxari analipsi 40


Με τη ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, εορτάσθηκε
η Ανάληψη του Κυρίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπου τιμάται το Δεξιό κλίτος του Ναού αφιερωμένο στην Ανάληψη του Κυρίου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου του Τηνίου με τη συμμετοχή των Ιερέων και Διακόνων του Πανιέρου Ναού και ευσεβών Χριστιανών Τηνίων και προσκυνητών.
Ο Σεβασμιώτατος Φθιώτιδος κήρυξε τον θείο λόγο εορτίως και ευχήθηκε σε όλους η ευλογία του Αναληφθέντος Κυρίου, δια πρεσβειών της Μεγαλόχαρης Μητρός Αυτού να φυλάττει πάντας και να στηρίζει τον πνευματικό αγώνα ενός εκάστου.
Ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη για την αγάπη και τη φιλοξενία, τον Αρχιερατικό Επίτροπο, τους Ιερείς, τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής, τους Ιεροψάλτες, Διακονητές και εργαζομένους στο Ιερό Ίδρυμα.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός καλωσόρισε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δωροθέου τον Σεβασμιώτατο Τήνιο Ιεράρχη αναμιμνησκόμενος τη Διακονία του στον Πανίερο Ναό και στην Ιερά Νήσο και ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση.
Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί των Ιεροψαλτών του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Παναγιώτης Καζάνας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top