Το "Tinos Food Paths 2017" προσφέρει ένα ταξίδι στην κυκλαδίτικη γαστρονομία και οι άνθρωποί της μιλούν γι' αυτή.
Από την ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Τήνος είναι το νησί της Παναγιάς της Μεγαλόχαρης, με τους ανέμους, τους περίτεχνους περιστερώνες και τα ανεξάντλητα γαστρονομικά μονοπάτια.
Από τη λούζα και την άγρια αγκινάρα μέχρι το τυρί πετρωτή και τα «τσιμπητά» γλυκά τυροπιτάκια, η Τήνος, με την άγρια ομορφιά της, σε ταξιδεύει γευστικά μέσα από τον πλούτο των προϊόντων της. Η παράδοση και η ιστορία πάνε χέρι-χέρι και αποκαλύπτουν την ποιότητα και τις μοναδικές γεύσεις του νησιού μέσα από τις διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ..........
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου