νεα κρητη totalfitness news

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αινείας Τήνου διοργανώνει, τέλος Μαΐου, ένα διήμερο αγώνων Tae Kwon Do στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου:
Tο Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 12:00-20:00μμ θα πραγματοποιηθεί το «1ο Tinos Taekwondo Kids Festival» με συμμετοχή αθλητών από τα γύρω νησιά των Κυκλάδων όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι κατηγορίες ακόμα και οι μικρότερες ηλικίες (μέχρι 2011) ενώ την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 9:00-11:00πμ η Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do σε συνεργασία με τον σύλλογο μας θα διοργανώσει το «3ο Πανκυκλαδικό Κύπελλο».
Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί μία επίσημη διοργάνωση αγώνων Taekwondo στο νησί μας, παρουσία επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo (ΕΛ.Ο.Τ) και της Ένωσης Taekwondo Νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε).
Για την πραγματοποίηση αυτού του αθλητικού φεστιβάλ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τήνου για την συνδιοργάνωση των αγώνων καθώς και τους χορηγούς μας που βοήθησαν ο καθένας με τις προσφορές τους οι οποίοι είναι οι εξής: “Εμπορικός Σύλλογος Τήνου”, “Tinos Print”, “Poseidon Travel”, “Elizabeth Prelorentzou (G E Scotchbrook 2000 Trust)”.
Η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο και για τις δύο μέρες είναι ελεύθερη δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα του Taekwondo .

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top