νεα κρητη totalfitness news


ΔΡΑΣΗ: Γράφουμε και διαβάζουμε με αλληλεγγύη

 

Σκοπός της Δράσης να μαζέψουμε σχολικά είδη για τα παιδία που ζούν στις προσφυγικές δομές.


Τα υλικά θα συγκεντρωθούν και θα αποσταλούν πριν το Πάσχα σε αντιπροσωπεία εργαζόμενων των ΚΗΦΗ η οποία μαζί με την πρόεδρο εργαζομένων θα αναλάβουν την διάθεση των συγκεντρωμένων υλικών προς τις προσφυγικές δομές που χρίζουν ανάγκης.

Η συγκέντρωση των υλικών που αναφέρονται στην παρακάτω λίστα μπορεί να γίνει με επίσκεψη στον χώρο μας φέρνοντας τα σχολικά είδη που επιθυμεί ο καθένας και συζητώντας με τους ηλικιωμένους για τον πόλεμο και τους προσφυγές, είτε με δίκη μας επίσκεψη κατόπιν συνεννόησης.


*Για όλη την δράση από την συγκέντρωση έως την αποστολή και διανομή θα υπάρξει φωτογραφικό υλικό καθώς και σχετικά άρθρα που θα δημοσιευθούν από την επίσημη σελίδα του κέντρου (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Τήνου)


Τα σχολικά υλικά που χρειάζονται να μαζευτούν είναι:


Μαρκαδόροι, Χρώματα, πινέλα, γομολάστιχες, ξύστρες, χάρτες, κόλλες(συγκόλλησης), χαρτόνια, τέμπερες, συρραπτικά, διακορευτές, ψαλιδάκια, γκοφρέ χαρτιά, πλαστελίνες μαλακές, παιχνίδια ξύλινα, πάζλ ξύλινα, παραμύθια, μωρομάντιλα. (όλα για ηλικίες από 2 έως 4 χρόνων)  


Κάθε προσφορά όπως και ποσότητα υλικού είναι ευπρόσδεκτη και ανάλογη της δυνατότητας του καθενός μας και σίγουρα θα αποτελέσει ένα μεγάλο δώρο και χαμόγελο για τα παιδιά της προσφυγιάς.


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλ. του ΚΗΦΗ : 22830.41022 (εργάσιμες μέρες και ώρες)



Με εκτίμηση το προσωπικό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Τήνου.


Η Δράση γίνεται στα πλαίσια πανελλαδικής κίνησης των ΚΗΦΗ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top