νεα κρητη totalfitness news

ΘΕΜΑ 5ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Τήνου, οικον. έτους 2014.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως και εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα της ημερησίας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου το με αριθ. Πρωτ. 3882/846/22-1- 2013 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με το οποίο επικυρώνει την με αριθμό 30/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την «επικύρωση προϋπολογισμού του Δήμου Τήνου οι- κον. έτους 2014», με την παρατήρηση ότι θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 266 «Προγραμματισμός, προϋπολογισμός και θέματα οικονομικής διαχείρισης των νέων Δήμων» του Ν. 3852/2010 να αναμορφώσει τον προϋπολογισμό του Δήμου οικον. έτους 2014 μέσα σε προθεσμία δέκα πέντε (15) ημερών ως εξής : 

 Τα έσοδα από ανταποδοτικά τέλη :α) καλύπτουν το σύνολο των δαπανών των αντιστοίχων υπηρεσιών ώστε να μην δημιουργούνται ελλείμματα στις υπηρεσίες αυτές και β) δεν υπερβαίνουν το ύψος των δαπανών που απαιτούνται για την παροχή των ανταποδοτικών υπηρεσιών γιατί διαφορετικά υποκρύπτεται φορολογία, πράγμα το οποίο είναι αντίθετο με το χαρακτήρα των υπηρεσιών αυτών. Ως εκ τούτου οι εγγραφές εξόδων στις υπηρεσίες α) καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και β) ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης θα πρέπει να διαμορφωθούν ανάλογα με το σύνολο των εσόδων του Δήμου. Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος πρότεινε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού ως εξής :

 

Ακολούθως ο κ. Πρόεδρος είπε ότι μετά από εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας θα πρέπει α) σύμφωνα με το 50073/24-1-2014 έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να χορηγηθεί μία νέα παροχή ισχύος 85 KVA για τη σύνδεση με το δίκτυο χαμηλής τάσης του κλειστού γυμναστηρίου πρέπει να καταβληθεί συμμετοχή του Δήμου που ανέρχεται σε 10.260,52 € και β) λόγω λανθασμένης εγγραφής σε Κ.Α. του έργου «Προμήθεια αυτόνομων συστημάτων επεξεργασίας νερού στο Δήμο Τήνου» θα πρέπει επειδή το ανωτέρω έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ θα πρέπει να δημιουργηθεί νέος Κ.Α. σύμφωνα με τις οδηγίες για σύνταξη του προϋπολογισμού γι’ αυτό τον λόγο προτείνεται η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και η τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικον. έτους 2014 ως εξής : 


ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 

1.- Αναμορφώνει τον προϋπολογισμό του Δήμου οικον. έτους 2014 ως εξής:


 
2.- Την αναμόρφωση του προϋπολογισμού με την εγγραφή νέας πίστωσης και την τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικον. έτους 2014 ως εξής :
3.- Το σύνολο του αποθεματικού δεν υπερβαίνει το 5% των τακτικών εσόδων του Δήμου. 

Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό: 14/2014. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top