νεα κρητη totalfitness news

Τους "τάισε" με δυο γκολ στο νησί του Τσελεμεντέ ο Περιάλης
Μετά τον αρθροπόλεμο ήρθε και το Derby που θύμιζε κάτι από Ρωμαϊκή αρένα και τα βλέμματα όλων να βγάζουν φωτιές για κάτι που κατά την γνώμη μας ήταν ανούσιο. Είσαι καλή ομάδα; Αισθάνεσαι ότι σε αδικούν; Θες να πάρεις το παιχνίδι; Τότε υπάρχει το ποδόσφαιρο.
 
Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα πράσινου χρώματος και ένα «τέρμα» στο μέσο κάθε μιας από τις στενές πλευρές. Σκοπός κάθε ομάδας είναι να οδηγήσει τη μπάλα στο αντίπαλο τέρμα, δηλαδή «να βάλει γκολ» ή «να σκοράρει», όπως λέγεται στην ειδική ποδοσφαιρική γλώσσα. Οι παίκτες χειρίζονται τη μπάλα κυρίως με τα πόδια, αλλά και με τον κορμό ή το κεφάλι. Η ομάδα που θα επιτύχει τα περισσότερα γκολ ως το τέλος του παιχνιδιού κερδίζει.
 
11 εναντίον 11 και 90 λεπτά γιορτής.
 
Αν και δύσκολα ο Α.Ο Σύρου ήταν αυτός που έφυγε τελικά με το κεφάλι ψηλά από την Σίφνο και το νησί του Τσελεμεντε αφού επικράτησε με 2-1 με γκολ του Περιάλη στο 85ο λεπτό σκαρφαλώνοντας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τον Άγιαξ Σύρου. 
 
Στο 30ο λεπτό η ομάδα της Σύρου άνοιξε το σκορ όταν ο Περιάλης μετά πάσα του Φρέιτας με σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0.
 
 Χωρίς βαθμό έμειναν στον όμιλο οι Θύελλα, Πανθηραϊκός και Παμμηλιακός με τους δυο τελευταίους να έχουν από παιχνίδι λιγότερα.
 
Κορυφαίος παίκτης του γηπέδου ο Γιώργος Περιάλης που με 2 γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Σύρου.
Καλή εμφάνιση είδαμε και από την ομάδα του Παμμηλιακού η οποία άξιζε κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.
 
 
 
Α.Ο. Σύρου: Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Σούρλας, Παπαδάκης, Τερόλλης, Τζώρτζης, Μανουδάκης, Περιάλης, Φρέιτας, Σταματίου, Πρίντεζης (37' Ελ Κάντι)
 
Παμμηλιακός : Μήτσι, Κυρίτσης, Πουλάκης, Μπαργιάμι, Σίδεηρης, Ατανάσοφ, Φρόκου, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β., Ντα Σίλβα, Σίτυ
 
 Διαιτητές: Πάντος, Σουλτάνης-Μενδρινός

http://cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top