νεα κρητη totalfitness news



Έγκριση προένταξης του έργου «Μελέτη κατασκευής έργων υποδομής σε περιοχές του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Δήμου Τήνου», στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015», άξονας προτεραιότητας 6. 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού έλαβε το λόγο επί του θέματος, ενημέρωσε τα μέλη του Συμβουλίου ότι με την αριθ. Πρωτ. 61.4/2013 απόφαση του Πράσινου Ταμείου του ΥΠΕΚΑ στα πλαίσια του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015» στον άξονα προτεραιότητας 6 ομόφωνα αποφάσισε την προένταξη για το 2014 του έργου «Μελέτη κατασκευής έργων υποδομής σε περιοχές του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Δήμου Τήνου» με προϋπολογισμό ένταξης 144.987,08 €. 

Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει την προένταξη του ανωτέρω έργου σύμφωνα με την απόφαση του Πράσινου Ταμείου. Ακολούθως ο κ. Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. Το Συμβούλιο μετά διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέ- δρου την αριθ. Πρωτ. 61.4/2013 απόφαση του Πράσινου Ταμείου, τις σχετικές διατάξεις και την θετική γνώμη του κ. Δημάρχου,

Αποφασίζει Oμόφωνα 

Εγκρίνει την προένταξη του έργου «Μελέτη κατασκευής έργων υποδομής σε περιοχές του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Δήμου Τήνου» στα πλαίσια του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015» για τον άξονα προτεραιότητας 6 συνολικού προϋπολογισμού 144.987,08 €. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top