νεα κρητη totalfitness news


Καρκίνος: ποιες οι 11 τροφές-άμυναΠοιες οι 11 τροφές που αποτελούν ασπίδα κατά του καρκίνου;

Η καλή ποιότητα ζωής με την ταυτόχρονη καλή και ισορροπημένη διατροφή, αποτελούν το χειρότερο εχθρό κάθε μορφής καρκίνου.
Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας και το Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών κατά του Καρκίνου, οι τροφές φυτικής προελεύσεως, είναι το «κλειδί» για την προστασία του οργανισμού και σε πολλές περιπτώσεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου.
Στην κορυφή της πυραμίδας των θαυματουργών τροφών, που προστατεύουν από τον καρκίνο και μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισής του, βρίσκονται οι τομάτες, γνωστές για τις αντικαρκινικές τους ιδιότητες, ενώ ακολουθούν οι διαιτητικές φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στον «καθαρισμό» του οργανισμού από την εν λόγω ασθένεια.
Η διατροφή, πλούσια σε λαχανικά και φρούτα, όπως καρότα, πιπεριές, κρεμμύδι, σκόρδο, αβοκάντο, βατόμουρα και σταφύλια αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο του οργανισμού, καθώς οι αντιοξειδωτικές τους δράσεις δρουν κατά της εμφάνισης οποιασδήποτε μορφής καρκίνου.
Τέλος, το πλούσιο σε πολυφαινόλες πράσινο και μαύρο τσάι, βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού, ενώ τα συστατικά του παρέχουν σημαντική προστασία από τον καρκίνο.


Πηγή: http://www.fimes.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top