νεα κρητη totalfitness news

"Ενημέρωση από το παράρτημα Κυκλάδων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ σχετικά με τις δράσεις του''
Την δωρεάν παροχή πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε πλήθος ζητημάτων προς τους εργαζόμενους του Νομού Κυκλάδων παρέχει το παράρτημα Κυκλάδων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ με έδρα την Σύρο.

Στόχοι του γραφείου – παραρτήματος των Κυκλάδων όπως άλλωστε και του δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων του ΙΝΕ ΓΓΣΕΕ, είναι η ενημέρωση, πληροφόρηση και συμβουλευτική των εργαζομένων.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κάθε σχετική πληροφόρηση και ενημέρωση στο γραφείο, στις εξής διευθύνσεις:


ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΣΥΡΟΣ

Τηλ: 22810 81692 - Fax: 22810 81692

E-mail: inekikl@otenet.gr

Το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ ιδρύθηκε το 1990 και στα χρόνια  λειτουργίας του επιδεικνύει ένα πλούσιο έργο, στους τομείς της επιστημονικής έρευνας, της κατάρτισης, της επιμόρφωσης, της δια βίου μάθησης και της τεκμηρίωσης των θέσεων και των διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ και ευρύτερα του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας.

H αναγκαιότητα και η σημασία της επαγγελματικής κατάρτισης, της δια βίου εκπαίδευσης και της συνεχούς επιμόρφωσης δεν τίθεται πλέον σε αμφισβήτηση από κανέναν. Στην Ελλάδα η κατάρτιση ενηλίκων παρουσιάζει σημαντική αύξηση τις δυο πρόσφατες δεκαετίες, με εντυπωσιακή ανάπτυξη της ζήτησης και προσφοράς την δεκαετία του 90".

"Ενημέρωση από το παράρτημα Κυκλάδων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ σχετικά με τις δράσεις του''

cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top