νεα κρητη totalfitness news

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς Τήνο ΙΙ
Ξενάγηση στην έκθεση από τον επιμελητή της Χριστόφορο Μαρίνο
Τετάρτη 22/10 στις 7 μ.μ.
Με αφορμή την ολοκλήρωση της εποχικής ομαδικής έκθεσης «Προς Τήνο ΙΙ», το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού σας προσκαλεί στην ξενάγηση που θα κάνει ο επιμελητής της έκθεσης Χριστόφορος Μαρίνος, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στις 7 μ.μ. στον δεύτερο όροφο του Ι.ΤΗ.Π. Είσοδος ελεύθερη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο κ. Μαρίνος θα παρουσιάσει την έκθεση σε μαθητές των Λυκείων της Τήνου.
Στην έκθεση «Προς Τήνο ΙΙ» συμμετέχουν δεκαπέντε σύγχρονοι καλλιτέχνες που είτε κατάγονται από το νησί είτε διατηρούν μια ιδιαίτερη σχέση με αυτό. Πολλά από τα έργα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση Προς Τήνο ΙΙ αναδεικνύουν τη δυναμική των οικείων αντικείμενων και αποπνέουν μιαν απλότητα. Στο επίκεντρο της έκθεσης βρίσκεται αφενός η προσπάθεια να δει κανείς ένα αντικείμενο, ένα γεγονός ή έναν τόπο με διαφορετική ματιά, σαν να επρόκειτο για μια αναπάντεχη συνάντηση, και αφετέρου η συγκατοίκηση, το μοίρασμα ενός κοινού χώρου. Πέρα από τη συνύπαρξη καταξιωμένων καλλιτεχνών με πρωτοεμφανιζόμενους η ιδιαιτερότητα της φετινής έκθεσης έγκειται στο ότι διαμορφώνεται σε συνάρτηση με την περσινή και επιχειρείται ένας διάλογος που αναπτύσσεται στον χώρο αλλά και στον χρόνο.

Καλλιτέχνες: Artemis*, Μαίρη Αντωνοπούλου, Ινώ Βαρβαρίτη, Coti K., Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Νικολέττα Κατσαμπέρη, Μαρία Κόντη, Πάνος Κούρος, Γιώργος Παλαμάρης, Χριστίνα Παπαδημητρίου, Αντώνης Πίττας, Δημήτρης Σκαλκώτος, Νίκος Τρανός, Γιώργος Χαρβαλιάς, Ζωή Χατζηγιαννάκη.

Διάρκεια έκθεσης: 19 Ιουλίου – 28 Οκτωβρίου 2014.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: Δευτέρα, Τετάρτη & Πέμπτη : 09:00-15:00, Παρασκευή, Σάββατο: 10:30-14:00 & 18:00-20:30, 
Κυριακή: 10:30-13:30

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top