νεα κρητη totalfitness news

Ήλπιζα Σεβασμιότατε ότι θα κατανοούσατε τους λόγους της παραίτησής μου και την ανάγκη να αποτοξινωθώ για όσα είδα, άκουσα και έζησα κατά την δωδεκαετή θητεία μου στην Δ.Ε. του ΠΙΙΕΤ, όπως και προφορικά την επικαλέστηκα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, απευθυνόμενος σε σας προσωπικά.
Όμως, δεν μπορώ να μην απαντήσω στην ανακοίνωσή σας σχετικά με το ΠΙΙΕΤ, παράγραφος Γ’ που με αφορά. 


Οι λόγοι της δημοσίευσης των θέσεών μου δεν είναι προσωπικοί, είναι ιστορικοί.

Α) Όντως, οι συνεδριάσεις εκ του νόμου είναι μυστικές, κάτι που όμως με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετο, διότι πίσω από τις κλειστές πόρτες και πέρα από αυτά που γράφονται περιληπτικά στα πρακτικά, πολλά ακόμη λέγονται και αποσιωπούνται στις συνεδριάσεις, που όμως θα απεδείκνυαν τη σκοπιμότητα και την ανεπάρκεια όλων όσων κατά καιρούς υπηρετούμε το ΠΙΙΕΤ.

Άλλωστε, περίμενα να δημοσιευθεί πρώτα το δελτίο τύπου της πλειοψηφίας της ΔΕ που με βρίσκει αντίθετο, όμως πολύ θα χαιρόμουν να δημοσιευθούν και οι υπόλοιπες εισηγήσεις και τοποθετήσεις του κάθε μέλους της ΔΕ, ξεχωριστά, ώστε να πληροφορηθεί η Τήνος και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος για τη στάση του καθενός από εμάς, σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα.

Β) Όσο αφορά την «ανεπιτυχή» σύνδεση του ΠΙΙΕΤ με την Αποστολική Διακονία, σας διαφεύγει ότι η Δ.Ε. έχει να συνεδριάσει και να ασχοληθεί με τα φλέγοντα και ουσιαστικά θέματα που ταλανίζουν το ΠΙΙΕΤ από τις 08/07/2014, συνεδρίαση Νο 13.

Το επικυρωμένο αντίγραφο του 1ου απόγραφου της υπ’ αριθμ’ 82/2002 απόφασης,  πράγματι έφτασε στο ΠΙΙΕΤ στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014,  αλλά δεν μας λέτε ποτέ έλαβε γνώση το σώμα της ΔΕ.

Σας ενημερώνω λοιπόν Σεβασμιότατε, ότι εάν δεν έφθανε στις 26 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, η γνωμάτευση του δικηγόρου κ. Π. Λαζαράτου στον οποίο το ΠΙΙΕΤ έχει καταβάλει μέχρι τώρα το διόλου ευκαταφρόνητο πόσο των 31.313€ για γνωμοδοτήσεις, συν 20.000€ και πλέον σε άλλο δικηγόρο για το ίδιο θέμα, ακόμη το απόγραφο θα τελούσε εν άγνοια του συνόλου της ΔΕ, καταχωνιασμένο ίσως σε κάποιο συρτάρι από αυτούς που είχαν λόγους να το αποκρύπτουν.

Άρα, η σύνδεση της διένεξης της αποστολικής διακονίας με το ΠΙΙΕΤ δεν ήταν καθόλου«ανεπιτυχής», όπως την χαρακτηρίζετε.

Γ) Όσο για αυτούς που «κόπτονται» σήμερα για τα συμφέροντα του ΠΙΙΕΤ, ξεχνάτε Σεβασμιότατε, όπως και ο κύριος αντιπρόεδρος Ευάγγελος Γκιζης-Παρασκευάς και οι συνακόλουθοι κατά καιρούς επίτροποι, ότι με την πλειοψηφία σας, διοικείτε το ΠΙΙΕΤ τα τελευταία δέκα χρόνια. Για πιο λοιπόν παρελθόν μιλάτε;

Σε άλλους λοιπόν να ανατρέξετε, για εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις που έβλαψαν το Ίδρυμα και στις οποίες αναφέρεστε.

Τα παραπάνω για την ιστορία και την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.

Μην αποπροσανατολίζουμε την κοινή γνώμη από το ζητούμενο που είναι η άμεση κατάργηση του νόμου 4301/10-7-14 και η επαναφορά του Ιδρύματος στο πρότερο καθεστώς.

Με τιμή

Παναγιώτης Γ. Μαλλιαρής
τ. Τακτικό Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top