νεα κρητη totalfitness news

Την Πέμπτη οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική και νότια χώρα.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ σ τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα βόρεια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 10/10/2014

Την Παρασκευή στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top