νεα κρητη totalfitness news


Ένας νέος κύκλος εκδηλώσεων ξεκινά από το καλοκαίρι αυτό του 2013 στην Τήνο, στα πλαισια του Φεστιβάλ Τήνου 2013.
Διεθνείς προσωπικότητεςτης τέχνης και των γραμμάτων θα φιλοξενηθούν στη σειρά αυτή που θα πραγματοποιείται τα καλοκαίρια στην Τήνο για να μπορέσουν οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά συζητώντας με πρωτοπόρους διανοητές ζητήματα που αφορούν τον σύγχρονο άνθρωπο.

Τη σειρά ανοίγει ο κλινικός ψυχολόγος και συγγραφέας Tony Humphreys μιλώντας με θέμα "Η δύναμη της αρνητικής σκέψης" και συζητώντας ελεύθερα με το κοινό.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και θα υπάρξει μετάφραση.
Η ιδέα και ο σχεδιασμός ανήκουν στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Θέμη Ροδαμίτη.

Η εκδήλωση θα γίνει στο χωριό Ξινάρα την Τρίτη στις 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:30 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η εκδήλωση αυτή καθώς ο Tony Humphreys είναι μια προσωπικότητα διεθνούς ακτινοβολίας και είναι ένας εξαιρετικά χαρισματικός συζητητής.

Στο βιβλίο του "Η δύναμη της αρνητικής σκέψηςσημειώνει μεταξύ των άλλων: "στην κλινική εμπειρία μου, όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει νόημα, δεδομένου ότι από την ανάγκη της ανθρώπινης ψυχής ώστε να εκφραστεί πλήρως αυτόνομα και να προστατεύσει τον εαυτό, όταν απειλείται. Απειλές για την έκφραση του εαυτού αφθονούν στην κοινωνία και οι ανθρώπινες άμυνες που δημιουργούνται μπορεί να είναι τόσο έξυπνες όσο και καταστροφικές.

Ο Δρ Tony Humphreys είναι ένας Σύμβουλος Κλινικός Ψυχολόγος, Συγγραφέας και Εθνικός και διεθνής ομιλητής. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Κλινικός Ψυχολόγος στις Δημόσιες ψυχιατρικές και ψυχολογικές Υπηρεσίες στην Αγγλία και την Ιρλανδία και από το 1990 έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στην Ιρλανδία. Έχει γίνει πλέον ένας από τους σημαίνοντες ψυχολόγους της Ιρλανδίας, που εργάζονται με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, σχολεία, τοπικές κοινότητες και την επιχειρηματική κοινότητα.

Είναι διευθυντής των τριών εθνικών πανεπιστημίων της Ιρλανδίας εκτελεί μαθήματα στο University College Cork και AllHallows College, Drumcondra, στο Δουβλίνο.

Τακτικά ζητείται για την εμπειρία του και τις απόψεις στο ραδιόφωνο και στις τηλεοπτικές εκπομπές και γράφει εβδομαδιαία στήλη για μια από τις κύριες εφημερίδες της Ιρλανδίας, την Irish Examiner. Είχε δικά του ραδιοφωνικά προγράμματα στο εθνικό ραδιόφωνο RTE θέματα που έχουν συμπεριληφθεί: Η οικογενειακή συνάντηση (ακούστε την www.rte.ie/radio1/thefamilymeeting/1050835.html) και τη, σχέση, (ακούστε την www.rte.ie/radio1/relationship/1091315.html).
Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων best-seller

Πιο γνωστά βιβλία του είναιη δύναμη της αρνητικής σκέψης, αυτοεκτίμηση, το κλειδί για το μέλλον του παιδιού σας, Εργασία και αξία,να πάρετε πίσω τη ζωή σας, Εγώ, ο συνεργάτης μου, Αφήνοντας την φωλιά ?, Τίνος την ζωή Ζείτε; Όλα για τα παιδιά, ο Διευθυντής.

Οι παρηγορητικές προθέσεις της ασθένειας η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα.
Τα βιβλία του είναι σήμερα διαθέσιμα σε 15 γλώσσες, σε 28 χώρες. Έχει ηχογραφήσει σε CD τα: αυτοεκτίμηση, την ανατροφή των παιδιών, την αυτοεκτίμηση και αυτο Εργασία. Η προγενέστερη σταδιοδρομία του ποικίλει περιλαμβάνοντας τη θεολογία, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις προσθέτει εύρος και βάθος στην μοναδική κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Οι ιδέες του είναι προκλητικές, μερικές φορές αμφιλεγόμενες, αλλά πάντα παρουσιάζονται στον τομέα της ασφάλειας της κατανόησης και της συμπόνιας.

Απόδειξη του ήθους που δημιουργεί το γεγονός ότι είναι σε συνεχή ζήτηση για διαλέξεις, εργαστήρια, σεμινάρια, συνέδρια από ένα ευρύ φάσμα ακροατηρίων που διασχίζουν διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, διαφορετικές ηλικιακές ομάδες καιαπό διάφορους κοινωνικούς τομείς. Είναι ευχάριστος και διασκεδαστικός στις παρουσιάσεις του, χωρίς να αλλοιώνει το νόημα και το βάθος των μηνυμάτων που θέλει να μεταδώσει. Γράφει και μιλάει σε μια γλώσσα που είναι εύκολη και προσιτή.

Η προσωπική του σελίδα είναι: http://www.tonyhumphreys.ie/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top