νεα κρητη totalfitness news

Γέμισε από ζωντάνια το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου στη Χώρα της Τήνου στις εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή.
Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν και να συζητήσουν, με τον Αχιλλέα Ζορμπά, μέλος του ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, για τις αρνητικές εξελίξεις που επιβάλλει στην Εκπαίδευση η συγκυβέρνηση με το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή και να ακούσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τα προβλήματα στην παιδεία που διαρκώς οξύνονται σε βάρος μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών.

Με δεκάδες ζωντανά παραδείγματα αναδείχθηκαν οι δυο δρόμοι που ανοίγονται μπροστά στους νέους, τους σπουδαστές, τους μαθητές.

Η νέα γενιά ή θα υποταχθεί στην εξαθλίωση της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και θα ανέχεται την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ, ή μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ θα παλέψει για ν’ αλλάξει ο κόσμος, για να ζήσουμε όπως μας αξίζει. Με σύγχρονα δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση, στη ζωή, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό.

Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με νησιώτικους σκοπούς και τραγούδια από νεανικό συγκρότημα που καταχειροκροτήθηκε για το κέφι και την ευχάριστη βραδιά που χάρισε σε όσους παραβρέθηκαν στην προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο νησί της Τήνου.























ΠΗΓΗ: 902

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top