Νηστίσιμο φαγητό με όλη τη γεύση. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τον νηστίσιμο μουσακά.
Διαβάστε τη συνταγή για τον μουσακά με κρέμα πατάτας:
Mερίδες: 10
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 60 λεπτά
Υλικά συνταγής:
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες 1½ πακέτο μανιτάρια φρέσκα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 ξύλο κανέλας λάδι για το τηγάνισμα 1½ φλ . φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι Για την κρέμα5 φλ. ζωμό λαχανικών 3/4 φλ. νιφάδες πατάτας για πουρέ 1/2 φλ. ελαιόλαδο 3/4 φλ. αλεύρι για όλες της χρήσεις μοσχοκάρυδο αλάτι φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι
Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τον νηστίσιμο μουσακά, στο Συνταγές με κέφι.
Πηγή: http://www.fimes.gr
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου