νεα κρητη totalfitness news

 Δωρεάν μαθήματα επισκευής μηχανών θαλάσσης από ιδιώτη στο ΕΠΑΛ Τήνου

Μια ξεχωριστή και σπουδαία πρωτοβουλία υλοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στο Ενιαίο Επαγγελματικό Λύκειο Τήνου.
Μετά από πρωτοβουλία του τηνιακού επαγγελματία Ανδρέα Απέργη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων και σκαφών στην Τήνο (APERGIS AUTO MARINE) και σε συνεργασία με τον καθηγητή του ΕΠΑΛ Τήνου, Κωνσταντίνο Βάππα, προσέφεραν σε όσους μαθητές ενδιαφέρονταν να μάθουν για επισκευές μηχανών θαλάσσης, δωρεάν μαθήματα στο συνεργείο του Α. Απέργη στην Τήνο, μαθαίνοντάς τους να επισκευάζουν μηχανές.
Οι μαθητές του ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων ήταν οι : Χρήστος Πολυκανδριώτης, Βαγγέλης Αράθυμος και Χρήστος Τρίκης.
Σε μια εποχή που τα δίδακτρα για εξειδικευμένα μαθήματα καθίστανται απαγορευτικά για τις οικογένειες των μαθητών, η δημόσια εκπαίδευση πρέπει να στηριχθεί και να εμπλουτιστεί με εκμάθηση νέων και χρήσιμων για τους αυριανούς επαγγελματίες, αντικειμένων και είναι πολύ σημαντικό ιδιώτες να παίρνουν πρωτοβουλίες και διδάσκουν τις γνώσεις τους δωρεάν σε μαθητές. Για άλλη μια φορά, οι τηνιακοί δείχνουν πόσο αγαπούν το νησί τους και πόσο θέλουν να προσφέρουν στον τόπου που μεγάλωσαν και ζουν σήμερα.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top