νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για απάντηση σε δημοσιευμαΑπαντώντας σε δημοσίευμα – ανάρτηση στην ηλεκτρονική σας ενημερωτική πλατφόρμα – που προφανώς   σας  μεταδόθηκε από το Δελτίο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο περιγράφεται συμβάν που αφορά τους εντολείς μου: κ. Νικόλαο Εξαδάκτυλο, συνταξιούχο ιατρό και κ. Μιλτιάδη Χαλά, επιχειρηματία οικοδομών,
κατοίκους Άνδρου και εγνωσμένης προσωπικής και επαγγελματικής προσωπικότητας αμφότεροι, το οποίο προεκλήθη από τον κ. Ιωάννη Βαλμά του Νικολάου,  πρώην  επιχειρηματία του καταστήματος CAVO DEL MARE, κατά την προχθεσινή ημέρα στον ευρύτερο χώρο- κτήμα του πρώην ως άνω καταστήματος, ιδιοκτησίας  εν μέρει – αναμφισβητήτως του κ. Ν. Εξαδάκτυλου και εν μέρει αμφισβητούμενης ιδιοκτησίας του ιδίου κ. Ν. Εξαδάκτυλου και της κ. Μαριάννας Ζαρμπή. Η υπόθεση της αμφισβητούμενης έκτασης εκκρεμεί στο Εφετείο Αιγαίου. Η μίσθωση που υπήρξε μεταξύ του  εντολέα μου κ. Ν. Εξαδάκτυλου      και του κ. Ι. Ν. Βαλμά έληξε προ ετών με έξωσή του από το μίσθιο κατόπιν δικαστικής απόφασης  και αναγκαστικής εκτέλεσής της από δικαστικό επιμελητή που ο καθ'ου μισθωτής ποτέ δεν προσέβαλε δικαστικά και κατέστη αναμφισβήτητης νομιμότητας. Ως επίσης και η περί ης ο λόγος ηλεκτρογεννήτρια που υποτίθεται οι εντολείς μου  προσπάθησαν να κλέψουν έχει μεταβιβασθεί φανερά, δημόσια και με όλες τις διαδικασίες του αναγκαστικού πλειστηριασμού στην κ. Ειρήνη Εξαδακτύλου εδώ και αρκετά χρόνια, στα πλαίσια της προσπάθειας της όλης οικογένειας του Ν. Εξαδάκτυλου, να μειώσει κατά το δυνατόν, τις ανείσπρακτες οφειλές μισθωμάτων που επί χρόνια δεν κατέβαλε ο κ. Ι. Ν. Βαλμάς κατά την λειτουργία του καταστήματός του. 
        Μετά τα ανωτέρω, τα οποία προ αποδεικνύονται αποκλειστικά από δημόσια και δικαστικά έγγραφα τα οποία είναι στη διάθεση οιουσδήποτε ενδιαφερομένου και από απόψεως απλής λογικής είναι σε πλήρη γνώση του κ. Ι. Ν. Βαλμά, εδώ και πολύ καιρό, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα πως το δημοσίευμά σας αλλά κυρίως η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εντελώς αβάσιμο και υπέχει όλα τα στοιχεία της συκοφαντικής  δυσφημήσεως διά του τύπου σε βάρος των εντολέων μου, για την οποία έχω ήδη εντολή να προβώ άμεσα σε όλα τα ενδεικνυόμενα  ποινικά και αστικά δικαστικά μέσα κατά οποιωνδήποτε δραστών, αυτουργών ή καθ'οιονδήποτε  τρόπο συνεργών. Η βαρύτητα του σε βάρος τους αδικήματος της συκοφαντικής δυσφημήσεως έχει ήδη τρομερά αρνητικές συνέπειες σε βάρος της προσωπικότητάς τους και της κοινωνικής τους  παρουσίας στο νησί μας αφού από την στιγμή της δημοσιεύσεως  που κάνατε γίνονται συνεχώς δέκτες τηλεφωνημάτων απορίας και συμπαράστασης από τους οικείους και τους γνωστούς  τους που ήξεραν ήδη το σε βάρος τους συμβάν από εχθές, αφού όλο το νησί      γνώρισε τι είχε διαπράξει σε βάρος τους ο κ. Ι.Ν. Βαλμάς μέσω της “διαφήμισής του” από τον ίδιο.
        Όσον αφορά  αυτό καθ'αυτό το χθεσινό συμβάν για το οποίο επελήφθη το Α.Τ. Άνδρου κατόπιν μηνύσεως του κ. Ι.Ν.Βαλμά και υπάρχει επίσημο προανακριτικό υλικό αλλά και πλήθος μαρτυριών και καταγεγραμμένες όλες οι σε βάρος των εντολέων εξυβρίσεις και απειλές, οι εντολείς μου μού έχουν αναθέσει ήδη και έχω ξεκινήσει την σύνταξη όλων των απαραίτητων δικαστικών εγγράφων αφενός για την αντιμετώπιση των έωλων και αυταπόδεικτα  ψευδέστατων σε βάρος τους κατηγοριών και κυρίως την κατά του κ. Ι.Ν. Βαλμά και των πιθανόν συνεργών του άσκηση όλων των ποινικών και αστικών   δικαστικών  μέσων για τις σε βάρος τους   διαπραχθείσες παράνομες και εγκληματικές ενέργειες.
        Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι αφενός η σπουδή του Γραφείου ενημέρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταδώσει ως επιτυχία των αστυνομικών του Α.Τ. Άνδρου μία αναπόδεικτη καταγγελία για την οποία δεν ακολουθήθηκε καν η διαδικασία του αυτοφώρου και να συμμετάσχει έτσι στην γενικότερη και ειδικότερη επιβάρυνση  των θυμάτων – εντολέων μου και στον διά αυτού του βάναυσου τρόπου αντιμετώπισης των,  εξαναγκασμού τους πλέον, να κινηθούν και κατά των αστυνομικών που επελήφθησαν του συμβάντος και δεν διέγνωσαν το προφανέστατο της αναλήθειας και νομικής αβασιμότητας των «καταγγελιών» του Ι.Ν.Βαλμά καθώς και τα βαρύτατα αδικήματα που διέπραξε σε βάρος των υποτιθέμενων κλεφτών μπροστά στα μάτια των αστυνομικών ο ίδιος.
        Αφετέρου προκαλεί αλγεινή εντύπωση να γίνονται βορά στα δόντια της δήθεν ακροαματικότητας ευυπόληπτοι πολίτες εγνωσμένης προσφοράς στην Κοινωνία που απλώς έκαναν την δουλειά τους εντός του ακινήτου τους και με αντικείμενα που ανήκουν στην αναμφισβήτητη κυριότητά τους, επειδή υπάρχει οποιοσδήποτε που καταγγέλλει  αναπόδεικτα, αβάσιμα, παράνομα και άμεσα επιθετικά προσπαθεί να επιβάλει το δίκιο του ισχυροτέρου που επιφυλάσσει για τον εαυτό του με άσκηση λεκτικής και ψυχολογικής βίας.   Αντί ο επικεφαλής του Α.Τ. Άνδρου να ενεργήσει για την προστασία των θιγομένων πολιτών που ήταν νομιμότατοι σε όλα και εδέχθησαν απρόκλητη επίθεση εντός του ακινήτου τους και με άσκηση παράνομης βίας εμποδίσθηκαν να πράξουν αυτό που είχαν δικαίωμα – να μεταφέρουν την περιβόητη ηλεκτρογεννήτριά τους που είναι αγορασμένη σε ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ εντός του ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟΥ μέρους του ακινήτου τους, συνελήφθησαν τα θύματα και καταταλαιπωρήθηκαν αδίκως επί ώρες και στη συνέχεια είδαν τον εαυτό τους να περιφέρεται ως δράστης απόπειρας κλοπής.
        Όπως γίνεται κατανοητό οι εντολείς μου είναι αναγκασμένοι να προασπίσουν με κάθε πρόσφορο μέσο την τιμή, την υπόληψη, την ιστορία και το μέλλον των προσωπικοτήτων τους ως επιστήμονες και επαγγελματίες, ως οικογενειάρχες  και κυρίως ως Πολίτες μιας ευνομούμενης Χώρας και όχι αυτής που ανάγλυφα αναδεικνύεται μέσα από το συγκεκριμένο συμβάν που έρχεται να προστεθεί σε πλήθος άλλων που αναφέρονται κυρίως στην πολιτεία και τα έργα της ελληνικής αστυνομίας στην Άνδρο για τα οποία είναι ενήμεροι εδώ και καιρό όλη η τοπική κοινωνία χωρίς όμως οι προϊστάμενες αρμόδιες αρχές να έχουν προβεί σε οποιαδήποτε διορθωτική ενέργεια.   
        Παρακαλώ για την άμεση δημοσίευση του παρόντος.

                                                        Με εκτίμηση
                                        ΙΩΑΝΝΗΣ  Α. ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ

                        ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡ'ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top