νεα κρητη totalfitness news


Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του την ίδρυση   της μικρή μας, ακόμη, βιβλιοθήκης που δημιουργήθηκε  κατόπιν  ευγενικής προσφοράς  φίλων του βιβλίου .
Η ‘’ βιβλιοχώρα ’’ μας  βρίσκεται στο χώρο που στεγάζεται ο Σύλλογος μας κάτω από το Γυμνάσιο και περιλαμβάνει μυθιστορήματα ,διηγήματα, νουβέλες, ιστορικά, θρησκευτικά και άλλα είδη βιβλίου και μπορεί να σας δανείσει όποιο βιβλίο θα επιλέξετε. 

Το βιβλίο παραμένει πάντα ένας χρήσιμος φίλος αρκεί να θελήσεις να ταξιδέψεις μαζί του .Εκτός από τις γνώσεις που σου παρέχει, σου επιφυλάσσει εκπλήξεις ,σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και σε απελευθερώνει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας .Μέσα από τις σελίδες του, σαν αγέρας πλανιέσαι σε άλλους κόσμους με άλλους ανθρώπους ,ζείς τη ζωή τους ,γίνεσαι ο ήρωας που θα ήθελες , κάνεις όνειρα, χρωματίζεις  ένα άγνωστο κόσμο για σένα με τα δικά σου χρώματα , χαμογελάς, κλαίς ,φαντάζεσαι !!!!!!

Μην αφήσετε την ευκαιρία που σας προσφέρουμε ανεκμετάλλευτη .Σας περιμένουμε κατόπιν συνεννοήσεως στο τηλέφωνο 6947868161 να ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΒΙΒΛΙΟ και να θυμάστε ότι : ‘’το Διάβασμα είναι για το μυαλό ότι η Γυμναστική για το σώμα ‘’


       Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Τήνου 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top