νεα κρητη totalfitness news


Με την Τήνο να κερδίζει τις εντυπώσεις και να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον,
ολοκληρώθηκε η 3η GrekLand Panorama που έλαβε χώρα στη Σουηδία. H προσέλευση του κόσμου στην έκθεση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Η παρουσία της Τήνου

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, η Τήνος παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της Σουηδίας.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και Κυριακή 14, ήταν οι μέρες παρουσίασης του προορισμού στο κοινό. Η Tήνος έδωσε δυναμική παρουσία συγκεντρώνοντας πολλούς επισκέπτες στο περίπτερο της. Ανάμεσα στους επισκεπτόμενους ήταν ο  πρέσβης της Ελλάδας στη Σουηδία, κ. Δημήτρης Τουλούπας που είναι λάτρης του νησιού και ο Μητροπολίτης Σκανδιναβίας, π. Κλέοπας Στρογγύλης.
Μεγάλο το ενδιαφέρον από τους επισκέπτες που ρωτούσαν πληροφορίες ιδιαίτερα για την κουλτούρα, την τέχνη του μαρμάρου, τον πολιτισμό, σπορ και δραστηριότητες άλλα και για τη γαστρονομία του νησιού. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και την μεγάλη βοήθεια των εθελοντών. Τηνιακοί που βρίσκονται στην Σουηδία και στις γύρω περιοχές, βρέθηκαν στο περίπτερο του νησιού και βοήθησαν στην προβολή του τόπου.

Η δύναμη της Σκανδιναβίας
Η Σκανδιναβία είναι η τρίτη τουριστική δύναμη στην Ευρώπη, οι κάτοικοι της οποίας έχουν
5-6 εβδομάδες διακοπές, στις οποίες ενδιαφέρονται για νέους προορισμούς που τους προσφέρουν, εκτός από ήλιο και θάλασσα, πολιτισμό, δραστηριότητες και πλούσια γαστρονομία.
Η χώρα μας είναι 7η στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών και το στοίχημα είναι η στροφή της μεγάλης αυτής τουριστικής δύναμης σε νέους προορισμούς. Για το νησί μας είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσέγγιση αυτής της αγοράς, μιας και ταιριάζει στην εικόνα και τα χαρακτηριστικά μας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top