νεα κρητη totalfitness news

Κατά την υπ’ αριθμ 29/18-12-2014 Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ,
έγινε ομόφωνα αποδεκτή γραπτή εισήγηση του Αντιπροέδρου της Δ.Ε κ Ευαγγέλου Παρασκευά - Γκίζη, η οποία αφορά νομοθετική ρύθμιση με την προώθηση της οποίας θα επιτευχθεί αφενός η κατάργηση της εξαίρεσης του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. από τις διατάξεις περί Ν.Π.Δ.Δ. του Δημοσίου και αφετέρου η νομική επαναφορά της ρητής εξαίρεσής του από τις Εκκλησιαστικές διατάξεις, με προσθήκη άρθρου στον ιδρυτικό του νόμο 349/1976. Με το ίδιο άρθρο θα παρέχεται κατ’ εξαίρεση και υπό προϋποθέσεις στη Διοικούσα Επιτροπή και η δυνατότητα εφαρμογής τυχόν ευεργετικών διατάξεων των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Η κατά τα ανωτέρω εισήγηση θα αποτελεί και τη θέση της Διοικούσας Επιτροπής σε ενδεχόμενες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν για το σκοπό αυτό στο Υπουργείο Παιδείας. Ως νομικός παραστάτης για την εκπροσώπηση του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. στις συναντήσεις αυτές, αποφασίσθηκε ομόφωνα να ορισθεί ο νομικός και νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος κ. Ιωάννης Σαλταμανίκας.

Επίσης, κατά την 30/19-12-2014 Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής, ψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του Π.Ι.Ι.Ε.Τ για το οικονομικό έτος 2015, οποίος εν συνεχεία θα υποβληθεί προς έγκριση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top