νεα κρητη totalfitness news



Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης εκπαιδευτικών σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος 2014 στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Τήνου
Πραγματοποιήθηκε στις 30/12/2014 και ώρα 18:00 η απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης των των υπολοίπων  εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Τήνου που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος 2014.
Τα προσφερόμενα προγράμματα παρακολούθησαν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.
Τα εν λόγω προγράμματα είχαν ως γνωστικό αντικείμενο τα Αγγλικά και την Πληροφορική.
Τα πτυχία παρέδωσε στους εκπαιδευόμενους η Αντιδήμαρχος Τήνου και συνάμα Υπεύθυνη Δήμου Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη  και ο ορισμένος Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του ΚΔΒΜ Τήνου κ. Λουκάς Τριανταφυλλόπουλος.
      Μετά την απονομή των βεβαιώσεων υπήρξε ενημέρωση των παρευρισκομένων για την λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. Τήνου για την νέα χρονιά και για τις θεματικές ενότητες οι  οποίες δύναται να πραγματοποιηθούν.
    Τέλος να σημειώσουμε ότι τόσο η Αντιδήμαρχος Τήνου όσο και ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Κ.Δ.Β.Μ. Τήνου επεσήμαναν την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης και ότι η μόρφωση δεν επιδέχεται όριο ηλικίας και δεν τελειώνει ποτέ επιβεβαιώνοντας έτσι το τίτλο του προγράμματος «Δια Βίου Μάθησης».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top