νεα κρητη totalfitness news

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για παράταση του χρόνου παράδοσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή Κέντρου Σίτισης και Παροχής Βασικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού στην Τήνο».
Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου και εισηγούμενος το παραπάνω θέμα της ημερησίας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης και Περιβάλλοντος, Τμήμα Τεχνικών έργων με το οποίο διαβιβάζει αίτηση της εταιρείας «ΔΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Α.Ε.» αναδόχου του έργου «Κατασκευή Κέντρου Σίτισης και Παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού στην Τήνο» με την οποία διαβιβάζουν τις αλλαγές που αφορούν μόνο τις τμηματικές προθεσμίες ομάδων εργασιών χωρίς να γίνει αλλαγή της τελικής ημερομηνίας παράδοσης του έργου.

Ακολούθως ο κ. Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον επιβλέποντα μηχανικό κ. Χρήστο Χαρίτο ο οποίος εισηγήθηκε το ανωτέρω θέμα ως ακολούθως :

«Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα του έργου και λαμβάνοντας υπόψη τις καθυστερήσεις που οφείλονταν στην εκπόνηση της μελέτης και της κατασκευής του τοίχου αντιστήριξης στο Νοτιοδυτικό άκρο του οικοπέδου, την ημερομηνία ορισμού και επίσκεψης του Επιθεωρητή δόμησης καθώς επίσης και τις τοπικές συνθήκες των σκυροδετήσεων (γίνονται σκυροδετήσεις μόνο Τρίτη και Πέμπτη) με το νέο χρονοδιάγραμμα εργασιών υπάρχουν αλλαγές που αφορούν μόνο τις τμηματικές προθεσμίες ομάδων εργασιών του έργου χωρίς να γίνει αλλαγή της τελικής ημερομηνίας παράδοσης του έργου».

Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος πρότεινε την τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος του έργου «Κατασκευή Κέντρου Σίτισης και Παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού στην Τήνο» με την αλλαγή τμηματικών προθεσμιών ομάδων εργασιών σύμφωνα με το συνημμένο χρονοδιάγραμμα, χωρίς να γίνει αλλαγή της τελικής ημερομηνίας παράδοσης του έργου και κάλεσε το συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου, την γνωμοδότηση του επιβλέποντος μηχανικού του έργου και την σύμφωνη γνώμη του κ. Δημάρχου,

Αποφασίζει Ομόφωνα

Εγκρίνει την τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Κέντρου Σίτισης και Παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού στην Τήνο», με την αλλαγή τμηματικών προθεσμιών ομάδων εργασιών σύμφωνα με το συνημμένο χρονοδιάγραμμα χωρίς να γίνει αλλαγή της τελικής ημερομηνίας παράδοσης του έργου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top