νεα κρητη totalfitness news


Αγαπητά μου παιδιά,

καθώς τις ημέρες αυτές σας σκέπτονται πολύ οι γονείς σας και οι στενοί συγγενείς σας, πήρα την απόφαση να σας γράψω και
εγώ  δυο λόγια. Ξέρω πως είστε ευτυχισμένα εκεί που βρίσκεστε και τίποτα δε σας λείπει, διότι η μητέρα σας με πολλή αγάπη τα φροντίζει όλα στους εννέα μήνες που σας φιλοξενεί στο σώμα της. Σας  εξασφαλίζει η ίδια όσα χρειάζονται για να είστε ευτυχισμένα μαζί της, πριν δείτε το φως ενός άλλου κόσμου, του κόσμου των γονιών σας, του δικού μας κόσμου.

Θα αποφύγω στην επιστολή μου αυτή να σας τον περιγράψω διότι δε θέλω να σας τρομάξω.
Όταν θα περάσετε από τον προσωρινό παράδεισο των εννέα μηνών στον επίγειο παράδεισο, ίσως να θελήσετε να αλλάξετε αυτό τον τίτλο και να του δώσετε έναν άλλο που να ανταποκρίνεται καλύτερα στην πραγματικότητα του.

Εγώ είμαι ένας επίσκοπος της Εκκλησίας, το τι είναι ο επίσκοπος και τι είναι η Εκκλησία θα σας το μάθουν οι γονείς σας, αν είναι χριστιανοί, διαφορετικά θα το μάθετε από μόνα σας όταν μεγαλώσετε. Απλώς σας λέω ότι εμείς που ανήκουμε στην Εκκλησία πιστεύουμε πως όσα παιδιά γεννιούνται στη γη είναι δώρο του Θεού. Το ποιος είναι ο Θεός θα το καταλάβετε κι αυτό  όταν αρχίσετε να νιώθετε την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Δυστυχώς κι εμείς οι άνθρωποι του 21ου αιώνα δεν ακούσαμε και δεν ακούμε το Δημιουργό της ζωής, γι’ αυτό και δημιουργούμε ανθρώπους άλλους πλούσιους και άλλους φτωχούς. Οι φτωχοί είναι πιο πολλοί γιατί υπάρχουν οι λίγοι  που τα θέλουν  όλα δικά τους. Μη στεναχωριέστε όμως, διότι σιγά-σιγά  θα μάθετε πως την ευτυχία του ανθρώπου δε μπορούν να την εξασφαλίσουν τα χρήματα και οι ανέσεις, αλλά η συνεργασία όσων έχουν μια καρδιά αγνή και ευαίσθητη σαν τη δική σας για να  αγαπάνε το Θεό και όλους τους συνανθρώπους τους.
Μένουν πια δυο μέρες για να περάσετε σε έναν άλλο κόσμο, σ’ αυτόν  που ζούμε κι εμείς. Θα αρχίσετε κι εσείς το χρόνο και τα χρόνια της επίγειας ζωής σας και όλοι θα σας εύχονται χρόνια πολλά.

Σας  περιμένουμε σκεπτόμενοι τα λόγια που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να σας ζητήσουμε συγνώμη για τον κόσμο που σας έχουμε ετοιμάσει. Συγχωρέστε
μας που άλλα παιδιά από σας θα γεννηθούν  σε παλάτια, άλλα σε μια όμορφη κλινική κι άλλα σε μια φάτνη με όποιος μορφές κι αν έχει αυτή. Θέλω να πω σε όσα από σας θα γεννηθείτε σε μια απ’ αυτές τις σύγχρονες φάτνες ότι δεν θα είστε τα πρώτα. Πριν από σας γεννήθηκε σε μια πολύ φτωχή φάτνη ο ίδιος ο Υιός του Θεού. Αλλά γι’ αυτό θα μάθετε αργότερα όταν μεγαλώσετε.

Δυστυχώς αγαπητά μου παιδιά εμείς δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε τον Παράδεισο που ο Δημιουργός μας έφτιαξε. Κάθε μέρα τον καταστρέφουμε και πιο πολύ. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που αγωνίζονται για να τον προτστεύσουν και να τον επαναφέρουν στην κατάσταση που ο Δημιουργός τον έφτιαξε.
Σας περιμένουμε να βοηθήσετε κι εσείς όταν μεγαλώσετε. Εσείς είστε οι ελπίδες μας και πιστεύουμε πως, όταν δείτε το τι εμείς δεν καταφέραμε, θα θελήσετε να συνεργαστείτε με τα άλλα παιδιά για να διορθώσετε τα λάθη μας.

Αυτή την επιστολή την στέλνω μόνο σε σας  που θα γεννηθείτε πάνω στη γη την 1η Ιανουαρίου 2015, δηλαδή σε περίπου 432 χιλιάδες παιδιά, αλλά με τη δική σας άδεια μπορώ να την κοινοποιήσω και σε όσα παιδιά θα γεννηθούν όλο το 2015 που  θα είναι περίπου 78 εκατομμύρια.

Αγαπητά μου παιδιά αγόρια και κορίτσια,  σας εύχομαι καλώς να ορίσετε, να μας συγχωρήσετε  και να μας συνετίσετε, ξεκινώντας από την Πατρίδα μας που είναι η Ελλάδα, διότι εμείς την θεωρούμε «ομφαλό της Γης»!


Με πολλή αγάπη
+Νικόλαος, Καθολικός  Αρχιεπίσκοπος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top