νεα κρητη totalfitness news

Υπεράφη η σχετική απόφαση που προβλέπει την ένταξη επενδυτικού σχεδίου του φορέα «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο πλαίσιο του Μέτρου 123 Α
«Αύξηση της αξίας των Γεωργικών Προϊόντων», του Άξονα 1 :«Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα της γεωργίας και της δασοκομίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 .
 Με βάση την απόφαση ο συνεταιρισμός θα προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό του τυροκομείο και της μονάδας επεξεργασίας γάλακτος καθώς και του συστήματος διαχείρισης αποβλήτων που διαθέτει.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση προβλέπεται: "Εκσυγχρονισμός Τυροκομείων με ή χωρίς μετεγκατάσταση ώστε να τηρούνται οι βασικοί όροι υγιεινής και να προωθηθούν τα ποιοτικά προϊόντα ΠΟΠ, ΠΓΕ της χώρας.
2.3 Ίδρυση επέκταση εκσυγχρονισμός με ή χωρίς μετεγκατάσταση μικρομεσαίων επιχειρήσεων επεξεργασίας γάλακτος με απασχολούμενο δυναμικό μικρότερο ή ίσο των 250 υπαλλήλων και κύκλο εργασιών μικρότερο των 50 εκ. € , εφ όσον κρίνεται απαραίτητο λόγω μη πλήρους αξιοποίησης του γάλακτος σε τοπικό επίπεδο . έτσι ώστε να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και οι περιβαλλοντικοί όροι.
2.6 Ίδρυση – Εκσυγχρονισμός- Επέκταση, μονάδων αξιοποίησης παραπροϊόντων".
Η δυναμικότητα της μονάδας θα αγγίζει:
• 130 τόνους Γαλακτοκομικά προϊόντα ετησίως
• 47.000 λίτρα φρέσκο γάλα ετησίως
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μπίκας
Πηγή ...www.paseges.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top