νεα κρητη totalfitness news

 ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα, στην ιερά νήσο Τήνο, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» και με την προσφορά τροφίμων από τον ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΝΟΥ για τον ίδιο σκοπό.

Ωσαύτως ο κ. Αλέξανδρος Κουρής και η κα Μάγια Τσόκλη  προσέφεραν ποσότητα μπύρας «ΝΗΣΟΣ» για το προαναφερθέν πρόγραμμα.

Ο Σεβ. κ. Δωρόθεος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Τσιμέκη και το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και τους κ. Αλεξ. Κουρή και κα. Μάγια Τσόκλη, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητές τους. Επίσης ευχαριστεί όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς μας Μητροπόλεως και της ιεράς νήσου μέσω του προγράμματος «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εορτάσιμης αυτής περιόδου των Χριστουγέννων.
Επιτροπή Κληρικών, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διανέμουν καθημερινά τα τρόφιμα με διάκριση στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top