νεα κρητη totalfitness news


Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
Ο σύλλογός μας, με χαρά προσκαλεί όλους τους συγχωριανούς μας, την Θεία Λειτουργία στο Πολιτιστικό Κέντρο (σχολείο) του χωριού, Αντίστοιχα, προσκαλούμε και όλα τα μέλη του συλλόγου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΑΘΗΝΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, στο ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. 

Η προσέλευση θα είναι στις 10:00 το πρωί καθώς, θα πραγματοποιηθεί και Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι, που βρίσκεται στο εσωτερικό του σχολείου. 

Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση, όπου θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, καθώς επίσης, θα παρουσιαστεί και ο ισολογισμός του συλλόγου. 

Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλοι μαζί, διάφορα θέματα που αφορούν το χωριό μας, περιμένοντας να ακούσουμε και τις δικές σας νέες προτάσεις και ιδέες. στην ΤΗΝΟ, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 το απόγευμα, μετά όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εκλογές

Τελειώνοντας αυτή η χρονιά, κλείνει σιγά σιγά και ο κύκλος της θητείας του τωρινού Δ.Σ., που προσπάθησε με κόπο, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο ο καθένας μας, να εκπληρώσει όλα αυτά τα χρόνια, τις ανάλογες απαιτήσεις των εκδηλώσεων του συλλόγου και όχι μόνο. 

Θα θέλαμε να γνωρίζετε παρότι, δεν είμαστε επαγγελματίες στο συγκεκριμένο αντικείμενο, υπήρχαν λανθασμένες κινήσεις, προσπαθώντας όμως για το καλύτερο αποτέλεσμα του συλλόγου. Δείξτε ελλαστικότητα στις απόψεις σας, μην μείνετε σε άτυχες στιγμές, επικεντρωθήτε στην θετική μας σκέψη, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές και στις καλές προθέσεις που είχαμε. Όλη αυτή η διαδρομή είχε δυσκολίες, υπήρχαν διαφορετικές απόψεις και κάποιες φορές προβλήματα, προσπαθήσαμε να διεκπερεώσουμε τις καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστούμε όλους εσάς, που μας στηρίξατε και θα συνεχίσετε να στηρίζετε το σύλλογο, στην κάθε του προσπάθεια. 

Με χαρά λοιπόν, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε περισσότερους ενδιαφερόμενους υποψήφιους, σε μια ακόμη διαδικασία εκλογών που έρχεται. Στην Αθήνα, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν, οι εκλογές του συλλόγου στην αίθουσα του Αγίου Διονυσίου (Πανεπιστημίου). 

Και στην Τήνο, την αντίστοιχη μέρα και ώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν τις υποψηφιότητες τους, στα μέλη του Δ.Σ., μέχρι την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Επίσης θα χρειαστούν εθελοντικά άτομα, για την εφορευτική επιτροπή (3 άτομα) και ελεγκτική επιτροπή (2 άτομα), για Αθήνα και Τήνο αντίστοιχα. 

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Διαβάστε το φυλλάδιο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top