νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι Κυκλάδες γιορτάζουν με το 10ο Πανκυκλαδικό (pics)
Το 10ο Πανκυκλαδικό τουρνουά Ακαδημιών κλείνει φέτος τα 10 χρόνια της ύπαρξής του και γυρνά για να γιορτάσει εκεί όπου ξεκίνησε, στην Σύρο, με διοργανώτρια την Ακαδημία Σύρος 2002.


Το πιο επιτυχημένο αθλητικό γεγονός αφιερωμένο στον μικρό ποδοσφαιριστή που γίνεται στις Κυκλάδες αρχίζει αύριο Παρασκευή. 

Η... καρδιά όλων των Κυκλαδιτών χτυπάει πλέον στους ρυθμούς του 10ου Πανκυκλαδικού τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου, που φέτος κλείνοντας τα 10 χρόνια 

της ύπαρξης του γυρνά για να γιορτάσει εκεί όπου ξεκίνησε, στην Σύρο, με διοργανώτρια την Ακαδημία ποδοσφαίρου Σύρος 2002.
 
Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε έξι γήπεδα. Στα ματς που θα διαρκέσουν τρεις ημέρες θα λάβουν μέρος πάνω από 750 παιδιά. Η ξεχωριστή συγκυρία των 10 χρόνων από την ίδρυση του Πανκυκλαδικού επιτάσσει πως η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μέσα σε γιορτινό κλίμα, όπου θα επικρατήσει η δράση με τίτλο ''Σέντρα στην προσφορά... πάσα στην αλληλεγγύη''. Όλες οι Ακαδημίες θα συγκεντρώσουν τρόφιμα που στην συνέχεια θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.
 
Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει ο Γιάννης Χλωρός που στην αναμέτρηση της ομάδας Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό, αστόχησε επίτηδες σε κενή εστία επειδή ο αντίπαλος τερματοφύλακας Σηφάκης ήταν πεσμένος στο έδαφος από τραυματισμό. Ο έμπειρος παίκτης είχε τιμηθεί από τους αρμόδιους φορείς αλλά και στην ετήσια γιορτή του ποδοσφαιριστή  του ΠΣΑΠ καθώς και από ερασιτεχνικά σωματεία και συλλόγους. Συνολικά έχει 24 βραβεύσεις για την ενέργεια αυτή του Fair Play του. Επίσης οι διοργανωτές θέλουν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή κάποιου γνωστού ποδοσφαιριστή.


Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top