νεα κρητη totalfitness news




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καλλονής Τήνου εύχεται σε όλους κατά το δυνατόν
ήρεμο ανέμελο και ανακουφιστικό καλοκαίρι.

Με πολλές και πολύμορφες δυσκολίες, στο 4ο έτος της θητείας του, το Δ. Σ. προγραμματίζει και συμμετέχει σε δράσεις και ενέργειες που στοχεύουν στη γνωριμία, την ανάδειξη, ευρύτερα, των στοιχείων του πολιτισμού του τόπου μας στον ενιαίο χώρο του νησιού, στην προβολή του έργου άξιων συμπατριωτών και συνεργάζεται με φορείς – αρχές στην κατεύθυνση αυτή.

Συνοπτικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο στα Κάτω Μέρη οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις μας είναι:


-Συμμετοχή στον αγώνα δρόμου Tinos Running Experience 2015 που διοργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου στις 6 Ιουνίου και η μεγάλη του διαδρομή περιλαμβάνει και τα Κάτω Μέρη. Βράβευση του 1ου Άνδρα νικητή και της 1ης γυναίκας νικήτριας του Ημιμαραθωνίου Βωλάξ-Σκαλάδος-Κρόκος-Κώμη-Καρκάδος-Καλλονή-Αγία-Μαρίνα-Χώρα.


-Δημιουργία Πανώ (1Χ3 μέτρα) με φωτογραφική απεικόνιση των χωριών μας που θα αναρτώνται στις 2 εισόδους των χωριών μας ενόψη εορταστικών εκδηλώσεων. -Συμμετοχή - υποδοχή του συλλόγου στην Καλλονή, των συνέδρων του 1ου Ιστορικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο στις 16-18 Ιουλίου, με τη συμπλήρωση 300 χρόνων από την παράδοση του νησιού από τους Βενετούς στους Τούρκους, το 1715.

-Συμμετοχή του συλλόγου στις εκδηλώσεις παρουσίασης της πόλης της Άρτας στην Τήνο που διοργανώνεται από τον Εμποροεπαγγελματικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου και το Δήμο Αρταίων στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Δήμου Τήνου στις 31 Ιουλίου 2015.

-Διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης με θέμα τον επιβλητικό και μεγαλοπρεπή ενοριακό ναό του Αγίου Ζαχαρία (ο μεγαλύτερος καθολικός ναός της Τήνου), με καταξιωμένους-ειδικούς ομιλητές στις 21 Αυγούστου.

-Έκθεση Αγιογραφίας της Ειρήνης Ζαλώνη 10-23Αυγούστου στο Σχολείο(Νηπιαγωγείο)της Καλλονής.

-Διοργάνωση του ετήσιου καλοκαιρινού Χορού-Διασκέδασης στις 13 Αυγούστου.

-Οδοιπορικό στο Νταμάρι του Γαΐτη στις 19 Αυγούστου στα πλαίσια γνωριμίας της ιστορίας του τόπου μας, σαν συνέχεια του αντίστοιχου περυσινού στην Καμμένη Σπηλιά. Είναι έτοιμο DVD για την οδοιπορία στην Καμμένη Σπηλιά που πραγματοποιήσαμε στις 18 Αυγούστου 2014. Όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν ας εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Το αντίτιμο θα αποδοθεί στους δημιουργούς, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε. Σημείο εκκίνησης, Αη Γιώργης στο Λιντάδο κατά τις 4 το απόγευμα.

Με εγκάρδιες Ευχές και Φιλικούς χαιρετισμούς. Καλό καλοκαίρι.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Παντελής Αρμάος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top