νεα κρητη totalfitness news


Με αγάπη για τον τόπο μας, την Γη των Τηνίων και τα αγνά προϊόντα που παράγονται σε αυτόν τον τόπο
δημιουργήθηκε το "San Lorenzo-Τηνίων Γεύσεις". Μία παραδοσιακή και συνάμα καινοτόμα μονάδα τυποποίησης παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων. 


Σκοπός της εταιρίας είναι να αναδείξει στη ελληνική αγορά και γιατί όχι και στην διεθνή αγορά τον πλούτο της ελληνικής γης και της ελληνικής διατροφικής παράδοσης των αιγαιοπελαγίτικων και κυρίως των Τηνιακών τυροκομικών προϊόντων . 

Στηρίζουμε τους ντόπιους παραγωγούς και λόγο της κρίσης ενθαρύνουμε τους νέους για ένα νέο ξεκινημα στον τομέα της κτηνοτροφίας. Στόχος μας να διαφυλάξουμε την παράδοση και να προωθήσουμε στην αγορά τα μοναδικά, ποιοτικά και υψηλής διατροφικής αξίας ντόπια τυροκομικά προϊόντα μας. 

Συγκριτικό τους πλεονέκτημα, το οποίο αποδεδειγμένα βασίζεται στην παράδοση, την ποιότητα, την μοναδικότητα,την αγνότητα, τη νοστιμιά. Η Εταιρεία μας εστιάζεται σε πελάτες με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών τους, με την δημιουργία της μέγιστης δυνατής διατροφικής πρότασης αξίας, με σεβασμό για το περιβάλλον και την ανθεκτικότητα του οικοσυστήματος. 

Θα επιδιωξουμε υγιείς συνεργασίες και θα καλλιεργίσουμε αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες. Στα πλαίσια της πολιτικής ολικής ποιότητας, όλα τα προϊόντα μας που παράγονται και συσκευάζονται θα ακολουθούν τους κανόνες σχεδιασμού που επιβάλλουν τα πρότυπα HACCP και ISO.














Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top