νεα κρητη totalfitness news

Φεστιβάλ Τήνος-ALTRIBE BAND & ΧΟΡΩΔΙΕΣ-RENAISSANCE project

Στις 28 Ιουνίου ημέρα Κυριακή στα Λουτρά, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τήνου, μια συναυλία έκπληξη. 
To RENAISSANCE project - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ- είναι ένα οπτικοακουστικό show, με τραγούδια από την δισκογραφία των ALTRIBE, παλαιότερη και πιο πρόσφατη καθώς και διασκευές από την διεθνή μουσική σκηνή. Παρουσιάζουν το νέο single "Spooky Train"συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής που έκαναν στο πολύ γνωστό τραγούδι "Gimme shelter" των Rolling Stone για το οποίο έδωσαν την επίσημη άδειά τους να συμπεριληφθεί στον δίσκο τους. 
Η πολυαναμενόμενη συναυλία από τους φίλους του συγκροτήματος αλλά και από τους κατοίκους του νησιού, αφορά όσους αγαπούν την καλή Blues Rock μουσική, σε μια προσέγγιση διαφορετική για όλους τους συμμετέχοντες. 


Οι ALTRIBE, ένα out of the blues συγκρότημα, με ιδιαίτερο και προσωπικό χαρακτήρα, με εξαιρετικούς μουσικούς και μια φωνή πολύ χαρακτηριστική για τα ηχοχρώματα και τις ερμηνείες της, με πορεία και ιστορία στη μουσική σκηνή, βραβευμένο από αμερικανικές εταιρίες παραγωγών με Platinum Award. 


Συνεργάζονται με την μαέστρο Γεωργία Μπακογιάννη και τις δύο χορωδίες που δημιούργησε, την παιδική "Τα παιδιά της χορωδίας" και την "Χορωδία Κώμης". Μία σύμπραξη ειδικά για το Φεστιβάλ Τήνου. Οι δύο χορωδίες τραγουδούν τραγούδια των ALTRIBE και συμμετέχουν δυναμικά στο show. 


Μια εξαιρετική πρόταση για όσους θα είναι ήδη στο νησί που δεν πρέπει να χάσουν αλλά και που θα άξιζε να ταξιδέψουν στην Τήνο, ειδικά γι'αυτήν. 


www.altribeband.com 
Facebook community: Altribe.band 
www.zougla.gr


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top