νεα κρητη totalfitness news



Μια μεγάλη αθλητική γιορτή έζησε η Τήνος τις προηγούμενες ημέρες, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στα πλαίσια της διοργάνωσης των αγώνων δρόμου VODAFONE TINOS RUNNING EXPERIENCE 2015.

Οι αγώνες δρόμου VODAFONE TINOS RUNNING EXPERIENCE 2015 είναι πλέον γεγονός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στους φετινούς αγώνες συμμετείχαν 550 αθλητές από την Τήνο και από πολλά μέρη της Ελλάδας καθώς και του εξωτερικού. Οι αφίξεις στο νησί μας ήταν πολύ περισσότερες αφού οι αθλητές συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ (Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου), ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι, με δική τους ομολογία, έμειναν και φέτος ενθουσιασμένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας ALL ABOUT RUNNING οι φετινοί αγώνες είχαν 60% άφιξη συμμετοχών από πέρυσι.

Προχωράμε ακάθεκτοι για τη διοργάνωση του 3ου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2016 που θα γίνει στις 10 Ιουνίου (Pasta Party στο χωριό Κώμη που θα διοργανώσει ο Ενωτικός Σύλλογος Κώμης – Περάστρας -Μοναστήρια) και στις 11 Ιουνίου 2016 (αγώνες δρόμου). Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι όλοι μαζί και ακόμη περισσότεροι από φέτος θα επιτύχουμε μία άψογη διοργάνωση και οι αγώνες δρόμου έγιναν θεσμός και ετήσιο γεγονός για το νησί μας.

Οι αγώνες και οι εκδηλώσεις που έγιναν γύρω από αυτούς στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Το PASTA PARTY την Παρασκευή το βράδυ στο χωριό Αγάπη, η διεξαγωγή των αγώνων και η τελετή λήξη των αγώνων που ακολούθησαν το Σάββατο, έδειξαν σε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους τη φιλοξενία και την ομορφιά του τόπου μας και των κατοίκων του.

Ο ημιμαραθώνιος ξεκίνησε από το θεατράκι στο Βωλάξ, διέσχισε το Σκαλάδο, πέρασε από τον Κρόκο και την Περάστρα, πέρασε μέσα από το χωριό Κώμη, διέσχισε την Καλλονή και στη συνέχεια ακολουθώντας το οδικό δίκτυο, τερμάτισαν στη Χώρα, στην Πλατεία Παντανάσσης.

Φέτος, εκτός από τα 5 χλμ και του 1 χλμ για παιδιά, προστέθηκαν δύο νέες διαδρομές, ο αγώνας των 10 χλμ και ο αγώνας SPECIAL RUN για ΑμεΑ.

Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένα είδος τουρισμού που ελάχιστα είχε απασχολήσει την Τήνο μέχρι τώρα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, μετά και από τη φετινή διοργάνωση, η οποία εδραίωσε το TINOS RUNNING EXPERIENCE ως ένα μεγάλο ετήσιο αθλητικό γεγονός, θα πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να ανοίξουμε τις πύλες του νησιού μας σε αυτόν και να φροντίσουμε να τον καλλιεργήσουμε και να γίνουμε πόλος έλξης για αθλητές πολλών αθλημάτων και όχι μόνο δρομέων.

Για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας

     Ανδρέας Τσιμέκης                                  Λουκία Κολλάρου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top