νεα κρητη totalfitness news


Άρωμα... Κυκλάδων είχε το "Παγκρήτιο στάδιο", όπου υποδέχθηκε τους αθλητές, που
συμμετείχαν στα "Κνώσεια 2015" στο test event για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.
Στη διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι έγιναν σε επιλεγμένα αγωνίσματα, με βάση τους κανονισμούς, οι οποίοι ισχύουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, δοκιμάστηκαν όλες οι λειτουργίες του Παγκρητίου σταδίου, οι ροές κυκλοφορίας των αθλητών, τα ηχητικά, η παρουσίαση, η λειτουργία στο στάδιο των κριτών, οι υπηρεσίες υποστήριξης των αθλητών και διεξαγωγής των αγωνισμάτων και γενικότερα όλοι οι τομείς οργάνωσης του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το σπουδαίο στιβικό γεγονός συμμετείχαν και διακρίθηκαν τέσσερα σπουδαία ταλέντα από το νησί της Μήλου που εκπροσώπησαν επάξια τον κυκλαδίτικο αθλητισμό η Μαρία Καβαλιέρου, η Χριστίνα Δάμη, η Αφροδίτη Λιβανίου που ανήκουν στην ομάδα του Πανναξιακού και η ρίπτρια του ακοντισμού Μάλλη Ιωάννα που ανήκει στον Α.Ο Μυκόνου.

Η 13χρονη Μαρία Καβαλιέρου μία εβδομάδα μετά τις επιτυχίες της στην Αθήνα στα "Παπαναστάσεια", επικράτησε εύκολα (1η θέση) και στα "ΚΝΩΣΕΙΑ" στο μήκος Π.Κ. Α με 4,95 ( κόντρα άνεμος 1,7) ενώ λίγη ώρα πριν είχε κερδίσει και την 2η θέση στο αγώνισμα των 80μ με εμπόδια με 12,75, που είναι από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα. Να τονίσουμε ότι η Μαρία Καβαλιέρου ανήκει σε μικρότερη κατηγορία από αυτήν που αγωνίζεται και για αυτό τον λόγο δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η αθλήτρια των σύνθετων αγωνισμάτων η 15χρονη Χριστίνα Δάμη, με νέο μεγάλο ατομικό ρεκόρ 13,29 στα 80μέτρα με εμπόδια κατέλαβε την 3η θέση, συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ της που είχε πετύχει στα "Παπαναστάσεια" με 13,90. Η ίδια αθλήτρια λίγη ώρα αργότερα, με επίδοση 4,82 στο μήκος, κατετάγη 2η πετυχαίνοντας κάτι το μοναδικό για τις Κυκλάδες, αφού οι δύο αθλήτριες από την Μήλο που ανήκουν στον Πανναξιακό, η Καβαλιέρου και η Δάμη, κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις του μήκους. Η Χριστίνα Δάμη με τις επιδόσεις της απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται ένα από τα φαβορί στην διεκδίκηση κάποιου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο στο Ναύπλιο.

Η 14χρονη Ιωάννα Μάλλη, σε αγώνα προετοιμασίας με στόχο την διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με βολή 30,52 στον ακοντισμό, κατετάγη εύκολα 3η θέση παρά την μεγάλη καθυστέρηση που είχε το αγώνισμα της και η αργοπορία αυτή δημιούργησε πρόβλημα σε όλες τις αθλήτριες.

Η 13χρονη Αφροδίτη Λιβανίου η καλύτερη αθλήτρια των Κυκλάδων στις μεγάλες αποστάσεις, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από τα "Παπαναστάσεια", με κούρσα τακτικής κατετάγη στην 2η θέση στα 600μ., με επίδοση 2:00.

- See more at: http://www.koinignomi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top