νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για κεντρο υγείας τήνου Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας Τήνου "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ" θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ΤΗΝΟΥ και του Αθλητικού
Σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ για την διοργάνωση των αγώνων Μπάσκετ και Βόλεϊ τα έσοδα των οποίων περιήλθαν στο Σύλλογό μας, καθώς και τους χορηγούς, όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στην προπώληση των εισιτηρίων, το Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης Σύρου και την Αθλητική Ένωση Γκίζη Πολυγώνου .

Συγκεκριμένα εισπράξαμε από τη δράση αυτή το ποσό των 2.340 ευρώ και θα καλύψουμε τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές των δυο υπαλλήλων που απασχολούμε για την κατ' οίκον νοσηλεία και για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Τήνου, καθώς και τα έξοδα του αυτοκινήτου της κατ' οίκον νοσηλείας,  για τον Ιούλιο και για τμήμα του Αυγούστου 2015. Το μηνιαίο ποσό για την κάλυψη μισθών και ασφαλιστικών εισφορών  είναι 1.697,32 ευρώ ενώ τα έξοδα για τη λειτουργία του αυτοκινήτου μηνιαίως είναι 120 ευρώ.
Ευχόμαστε να υπάρξουν αντίστοιχες δράσεις προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα να εξακολουθήσουμε το έργο μας για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top