νεα κρητη totalfitness news



Η ΤΗΝΟΣ με το όνομα της ΠΑΝΤΟΥ...!
Από τη περασμένη εβδομάδα κυκλοφορεί η 4η πολυτελή έκδοση του νησιού μας που δημοσιεύει πρωτογενή ύλη , υλικό που παράγεται από το ίδιο το περιοδικό και από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το τόπο.

Πλέον της μοναδικής ύλης με τα 2 διαφορετικά εξώφυλλα ,μέσα στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν τα διαφημιστικά μηνύματα επαγγελματιών του νησιού μας που υποστήριξαν και υποστηρίζουν με όλο τους το είναι το συγκεκριμένο εγχείρημα.


Τo Tinos ABOUT σε περιοδική έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, το application ,ο ελεύθερος χάρτης της ΤΗΝΟΥ με τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των επιχειρηματιών και όλων των μελών του συλλόγου ΞΕΝΙΑ ,καθώς και τα 52 πανοραμικά βίντεο του νησιού με το υδατογράφιμα μας όπου θα παίζονται για ένα ολόκληρο χρόνο στις τηλεοράσεις και στα media των πλοίων (στις ακτοπλοϊκές γραμμές του Αιγαίου) ,κλείνουν την απόλυτη προβολή που μπορεί να ζητά και να έχει το νησί μας από μέσα προς τα ...έξω!

Η έκδοση ενός περιοδικού, είναι μία εξαιρετικά ακριβή υπόθεση η οποία για να έχει ζωή και ανάπτυξη θα πρέπει να καινοτομεί στην ύλη του και οπωσδήποτε να υποστηριχθεί διαφημιστικά από ανθρώπους που πραγματικά κάνουν την διαφορά στο νησί ,οι άνθρωποι αυτοί είναι ο πραγματικός παλμός της Τήνου, έχουν αγωνίες για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου, έχουν όραμα, ιδέες και σχέδιο. Επιβραβεύουμε και συγχαίρουμε κάθε διαφανή προσπάθεια με στόχο την εξωστρέφεια του νησιού μας, θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας προσεχώς στις σελίδες μας. Το δημοσιογραφικό ταξίδι μας είναι αρκετά μεγάλο όπως και το όραμα μας για το νησί. Με την ισχυρή επικοινωνία μας διαφυλάττουμε την υλική και άυλη πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας και ιδιαίτερη πατρίδα μας ! Προβάλλουμε ξεχασμένες πτυχές της παραγωγικής ιστορίας του τόπου (σίγουρα όχι τις εισαγόμενες), οι οποίες συνδέονται με την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, τις τοπικές παραδόσεις, τον πολιτισμό και ασφαλώς το περιβάλλον.

Όλοι μα όλοι βγάζουν εμπρός την ταυτότητα της ΤΗΝΟΥ με τη πραγματική της ουσία και αξία.

Ευχαριστούμε το ΤINOS TODAY για την αμέριστη επικοινωνιακή αλληλεγγύη που δείχνει με το να δημοσιεύει σε πρώτο χρόνο μέρος των δράσεων μας.

Είναι οι άνθρωποι που πραγματικά κάνουν τη διαφορά σε αυτό τον τόπο.

Να έχουμε όλοι ένα καλό καλοκαίρι
Σαλταμανίκας Νικόλας




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top