νεα κρητη totalfitness news


Γανόδερμα, ένα πολύτιμο μανιτάριΜία κλασική μέθοδος αποτοξίνωσης… Η Γανοθεραπεία είναι μία 100% φυτική προσέγγιση την οποία μπορείτε να συστήσετε με ασφάλεια στην οικογένεια σας και στους δικούς σας ανθρώπους, είτε είναι Υγιείς είτε τους απασχολεί κάποια διαταραχή.
Το Γανοδερμα είναι ένα εκπληκτικό & σπουδαίο μανιτάρι… μπορεί να βοηθήσει ακόμα και στις πιοδύσκολες περιπτώσεις.

Η Γανοθεραπεία ισοδυναμεί με σεισμό Υγείας & Ευεξίας… Ενημερωθείτε άμεσα για τα 5 στάδια της καθώς και για την σχετική βιβλιογραφία.

Το εκπληκτικό εγχειρίδιο της Γανοθεραπείας του Dr. Lim, Ph. D., έχει τη δύναμη να αλλάξει την ζωή σας. Όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άνθρωποι, μπορείτε να αποτοξινωθείτε σε κυτταρικό επίπεδο, το οποίο αυτόματα ισοδυναμεί με ενέργεια, ζωντάνια, ζωτικότητα, καλύτερη Υγεία και ασύγκριτα συνολικότερη Ευεξία.

Τα πέντε στάδια δράσης που παρουσιάζει το Γανοδερμα, σας βοηθούν να εμβαθύνετε στο πώς ακριβώςλειτουργεί το Γανόδερμα και με ποιον τρόπο μπορεί να συνεισφέρει στην Υγεία σας. Με λεπτομερείς οδηγίες χρήσης και προσεκτικά διαμορφωμένα πρωτόκολλα γανοθεραπείας για Υγιείς αλλά και για μία πληθώρα διαταραχών, μπορείτε να ανακαλύψετε μία απλή, οικονομική και ιδιαίτερα αποτελεσματική φυτική μέθοδο αποτοξίνωσης για εσάς, τον σύντροφο σας, την οικογένειας σας αλλά και για τους αγαπημένους σας ανθρώπους, η οποία μπορεί να σας απογειώσει ενεργειακά ενώ παράλληλα θωρακίζει τον οργανισμό σας. Και το συναρπαστικότερο από όλα είναι ότι πλέονχάρη στην ιατρική & τεχνολογική πρόοδοείναι διαθέσιμη σε όλους έναντι ιδιαίτερα χαμηλού κόστος. Αυτό είναι απαραίτητο να τονιστεί ιδιαίτερα διότι το γανόδερμα μέχρι και το 1970 ήταν ιδιαίτερα σπάνιο ενώ στην αρχαιότητα ήταν προνόμιο μόνο (!) των βασιλιάδων. 

Τα πέντε στάδια της γανοθεραπείας και η ογκωδέστατη παρελκόμενη βιβλιογραφία (ενδεικτικά δείτε ένα πολύ μικρό μέρος της) έχουν μελετηθεί ήδη από πολλούς επαγγελματίες Υγείας σε πολλές χώρες, οι οποίοι αποφάσισαν να την εντάξουν στην ιατρική τους πράξη. Αυτό στην συνέχεια είχε ως αποτέλεσμα να έχουν δεδομένα από τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα οποία αν μη τι άλλο, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά. 

Στην ενότητα της Γανοθεραπείας, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να την εφαρμόσετε στην ζωή σας μεθοδικά, επιτρέποντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να συνεισφέρετε ουσιαστικά στην Υγεία σας αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε.

Παρόλο που υπάρχει εντυπωσιακή & εκτεταμένη βιβλιογραφία, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ναδιαβάζεις για τα εξαιρετικά οφέλη που έχει το Γανοδερμα και το να έχεις τις απαραίτητες βιωματικέςεμπειρίες για να την υιοθετήσεις στην καθημερινότητα σου. 

Πιστεύω, πραγματικά ακράδανταότι η γανοθεραπεία αποτελεί απαραίτητο, αναγκαίο και ανεκτίμητο πυλώνα για οποιονδήποτε έχει αποφασίσει να επενδύσει έμπρακτα στην Υγεία του. Ωστόσο, θα το τονίσω πάλι, δεν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί στο έπακρο τα οφέλη της γανοθεραπείας, εάν δεν την έχει εφαρμόσει με συνέπεια στην καθημερινότητα του για έξι μήνες διότι οι επιγνώσεις που προέρχονται από την βιωματική οδό, δεν είναι δυνατόν να υποκατασταθούν σε καμία περίπτωση με την απλή ανάγνωση επιστημονικών μελετών που αναφέρονται στις βιολογικές δράσεις και φαρμακολογικές ιδιότητες που έχει το Γανόδερμα. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσει κανείς αυτού του είδους την εμπειρία είναι η καθημερινή λήψη ώριμο γανοδέρματος 90 ημερών (Reishi Gano) και μυκήλιο από Γανόδερμα 18 ημερών (Ganocelium - GL), χάρη στα οποία ενεργοποιείται μία διαδικασία βαθιάς και ολιστικής αποτοξίνωσης σε κυτταρικό επίπεδο, η οποία αναζωογονεί τον οργανισμό και αποτελεί μία βαθιά ανάσα οξυγόνου
Για να κατανοηθεί πλήρως πόσο σημαντικό είναι αυτό, χρειάζεται να ληφθούν υπ'όψιν τα εξής: 
Τα κύτταρα είναι τα δομικά στοιχεία του σώματος : 
- Εάν είναι κύτταρα είναι υγιή, τότε και το σώμα είναι υγιές
- Εάν τα κύτταρα νοσούν, τότε και το σώμα νοσεί. 
Συνεπώς, είναι ζωτικής σημασίας τα κύτταρα να είναι υγιή, δηλαδή συνεχώς ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΜΕΝΑ (απομάκρυνση ανεπιθύμητων & επιβλαβών στοιχείων). Αυτό με την σειρά του επιτρέπει την εξισορρόπηση και την ομαλοποίηση των λειτουργιών των επιμέρους οργάνων, το οποίο έχει ως φυσικό επακόλουθο τον καθαρισμό, την τόνωση και την αναγέννηση του ανθρώπινου οργανισμού. Σε μία τέτοια κατάσταση, το σώμα μας είναι ικανό να αντιμετωπίσει και "πολεμήσει" αποτελεσματικότερα τις διαταραχές που εμφανίζονται αλλά και να επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης γιατί καθυστερεί τον φυσιολογικό εκφυλισμό των οργάνων. 

Η γανοθεραπεία είναι κατάλληλη για ανθρώπους οποιασδήποτε ηλικίας, είτε είναι Υγιείς είτε όχι.

Η απόκτηση μίας όχι επιδερμικής και επιφανειακής αλλά ουσιώδης συνειδητοποίησης για το πόσο σημαντικό είναι να μεριμνούμε έμπρακτα για την Υγεία μας, οφείλεται και συμβαίνει χάρη σε ανθρώπους σας και εσάς, οι οποίοι ερευνούν, μελετούν, ενημερώνονται και «ψάχνονται» για να βελτιώσουν την Υγεία γιατί αντιλαμβάνονται ότι η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και κάνουν κάτι για αυτό.

Δεν υιοθετούν ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων που το μόνο που κάνουν για την Υγεία τους είναι απλά να «εύχονται» και να χρηιμοποιούν φράσεις όπως «την Υγεία μας να έχουμε» ενώ όταν έρχεται η ώρα των πράξεων κρατάνε στο ένα χέρι το τσιγάρο και στο άλλο χέρι τον φραπέ. 

Εδώ είναι χρήσιμο να παραθέσω μία όμορφη αναλογία του Dr. Tombak: "Στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου σας θα βάζατε ξύδι αντί για βενζίνη ; Προφανώς ΌΧΙ. Τότε, μεριμνήστε αντίστοιχα και για το σώμα σας".

Η ανάληψη ευθύνης & δράσης (και όχι οι δικαιολογίες, η απάθεια και ο «ωχαδερφισμός») είναι απαραίτητες. 

Χωρίς την Υγεία, κανένας δεν μπορεί να απολαύσει στο μέγιστο το πολυτιμότερο αγαθό, την Ζωή, αλλά και ούτε να υλοποιήσει τα όνειρα του.

Επενδύστε στην Υγεία σας, εφαρμόστε την Γανοθεραπεία και βιώστε τα οφέλη της !

Μετά τιμής,
Ιωάννης Σ. Κιούσης


Πηγή gano-therapy.gr

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι : Τα 5 Στάδια Δράσης Της Γανοθεραπείας
                                       Συχνές Ερωτήσεις
                                       Δοσολογία - Γενικές Οδηγίες
                                       Επιστημονική Βιβλιογραφία
                                       Ποιοι Μιλάνε Για Το Γανόδερμα (άρθρα, βιβλία κ.ά)

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top