Στο πλαίσιο του έργου «Πρόγραμμα Επαγγελματική Κατάρτισης Ανέργων, εργαζομένων & Αυτοαπασχολούμενων στο νομό Κυκλάδων» Υλοποιούν στην Τήνο το πρόγραμμα κατάρτισης.
Εκπαιδεύτρια: Κρινά Μαρία
Πρακτικές κατευθύνσεις για τη χρήση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών στα μενού των εστιατορίων.
· Καταγραφή τοπικών παραδοσιακών προϊόντων
· Κατάταξή τους ανάλογα με την εποχικότητα
· Καταγραφή τοπικών «ξεχασμένων» συνταγών
· Μελέτη πραγματικού μενού εστιατορίου
· Αρχές δημιουργίας μενού – παράδειγμα κοστολόγησης
· Επιλογή συνταγών για ένταξη στο μενού
· Δημιουργία ενός πρότυπου μενού
Αιτήσεις συμμετοχής στο: www.katartisi-pnai.gr
Για πληροφορίες στο τηλ. 22810 85900
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου