νεα κρητη totalfitness news

Ενδοκυκλαδικά δρομολόγια: Πιάσαμε πάτο...Την χειρότερη περίοδο εδώ και πολλά χρόνια όσον αφορά στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Ο χειμώνας ήταν δύσκολος, καθώς πότε τέλειωνε η σύμβαση του ΑΡΤΕΜΙΣ και μέχρι να ανανεωθεί περνούσαν μερικές μερές, ενώ πιο συνηθισμένο ήταν το φαινόμενο να μείνει εκτός το AQUA SPIRIT καθώς η NEL LINES είτε άφηνε απλήρωτους τους ναυτικούς είτε δεν είχε λεφτά για καύσιμα.
Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες, στο ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν, δεν έχει προηγούμενο!
Εδώ και μία εβδομάδα το ΑΡΤΕΜΙΣ έχει αποχωρήσει από τις Κυκλάδες, καθώς έληξε ακόμη μία παράταση της σύμβασής του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Σποράδες (αντικαθιστά άλλο πλοίο της εταιρείας) και παραμένει άγνωστο το αν και πότε θα επιστρέψει στα δρομολόγια των Κυκλάδων ή αν το Υπουργείο θα δώσει τη γραμμή σε άλλη εταιρεία και πλοίο.
Εμπαίζει τους νησιώτες η NEL LINES
Έτσι λοιπόν τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια έμειναν με ένα πλοίο το AQUA SPIRIT. Έτσι νομίζετε;;; Γράψτε λάθος.
Εδώ και δύο μέρες το πλοίο δεν εκτελεί δρομολόγια, με την NEL LINES να μην έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση για την μη πραγματοποίηση των δρομολογίων. Μάλιστα, στο πρόγραμμα της νέας εβδομάδας (8-14/6) δεν έχει συμπεριληφθεί στα δρομολόγια, με το Γραφείο Ναυτολογίας να μην έχει την παραμικρή ενημέρωση.
Για πολλοστή φορά η NEL LINES αποδεικνύει την ασυνέπεια και την αφερεγγυότητά της, εμπαίζοντας και ντροπιάζοντας τους νησιώτες, οι οποίοι για να ταξιδέψουν από και προς την πρωτεύουσα των Κυκλάδων πρέπει να το κάνουν μέσω Αθήνας με μία ή και περισσότερες διανυκτερεύσεις...
Πρέπει επιτέλους το Υπουργείο να πάρει δραστικά μέτρα και να κηρύξει έκπτωτη τη συγκεκριμένη εταιρεία, αναθέτοντας την γραμμή σε άλλες εταιρείες.

ΠΗΓΗ cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top