νεα κρητη totalfitness news


Βορίδης ΜάκηςΠρόταση για την στήριξη του τομέα υγείας, που παρουσιάζει προβλήματα, ετοιμάζονται να καταθέσουν στον υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο εντεταλμένος
περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα υγείας κ. Νίκος Καραμαρίτης.

Ο υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης αποδέχθηκε πρόταση που έγινε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ και αναμένεται στη Ρόδο στις 12 Δεκεμβρίου για να μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του κόμματος.


«Πριν από την εκδήλωση της ΝΟΔΕ θα συναντηθούμε με τον υπουργό Υγείας και θα του υποβάλουμε πρόταση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζει ο τομέας υγείας. Δεν θα μπω τώρα σε λεπτομέρειες. Ειδικά στα νησιά θα προσφέρουμε μεγάλη βοήθεια. Αυτό άλλωστε αποτελεί και δέσμευση της παρατάξεώς μας. Ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει και να υλοποιήσει και αυτό το έργο», δήλωσε ο κ. Νίκος Καραμαρίτης.


Σε ερώτηση σχετικά με για τον αντιφυματικό εμβολιασμό στα δημοτικά σχολεία ο κ. Καραμαρίτης δήλωσε πως μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχει καλυφθεί όλη η Περιφέρεια.
Τα εμβολιαστικά συνεργεία αποτελούνται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου και των Ιατρικών Συλλόγων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.


Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, καθώς και των αρμοδίων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
«Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουμε τους εμβολιασμούς όσων υπηρετούν στην ΕΛΑΣ και το Λιμενικό Σώμα. Πρέπει να θωρακίσουμε τους ενστόλους γιατί εξαιτίας των συνεχών αποβιβάσεων λαθρομεταναστών είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε ιούς και ασθένειες. Έχουμε δώσει και υλικό για να θωρακιστούν», δήλωσε ο κ. Νίκος Καραμαρίτης.
Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αναφέρθηκε και στην διαδικασία εκποίησης του πλωτού πολυιατρείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


«Είναι θέμα χρόνου να προχωρήσουμε στη δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης, και να γίνει η εκποίηση του πλωτού πολυϊατρείου, που εδώ και καιρό είναι «δεμένο» στο λιμάνι του Μανδρακίου», δήλωσε ο κ, Καραμαρίτης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top